Bezoekers
Heb je een vraag, opmerking, klacht, idee of wil je gewoon iets kwijt? Je kunt mij altijd mailen naar ashleyvanvoorn@hotmail.com en dat vind ik hartstikke leuk.

Pers
U kunt contact met mij opnemen voor persinformatie/producten. Dat geldt ook voor een samenwerking met een webshop of bedrijf. Ik ben graag up-to-date van de nieuwe nieuwtjes, zodat ik mijn bezoekers op de hoogte kan houden! Ook hiervoor kunt u bij ashleyvanvoorn@hotmail.com terecht.

4 Reacties op Contact

 • Hoi Ashley,

  Leuke winactie, ik doe zeker mee, dit zijn echt de allerleukste prijzen!!! Jij bent een hele leuke meid, en je bent echt jezelf! Dit is de allerleukste winactie ooit… Wanneer komt dan precies de uitslag? Ik ben benieuwd. XX Anna

 • Heey Ashley!

  Ik hoorde van je site dus ik dacht ik kom even een kijkje nemen. Vind het super leuk hier.. Je moet er vooral mee door gaan!

  Groetjes

  Mina :)

 • hey Ashley ,

  ik ben nog niet zo lang geleden een beautyblog begonnen , en ik had een vraagje ik zie dat je een mooie banner heb , zou je mij kunnen vertellen hoe je een banner voor je site maakt want mij lukt het niet!

  xoxo

 • Hee Ashley,
  Het viel mij op dat jij een .nl site hebt en ik wilde vragen of daar ook kosten aan verbonden zijn. Ik wilde namelijk zelf ook aan een site beginnen, maar mij is verteld dat je voor een “.nl” site maandelijkse kosten moet betalen. Kun je me hier even over informeren? Hoe ben jij aan je site begonnen?

  Groetjes, Zoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen − acht =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin