IMG_6871

De laatste tijd ben ik helemaal weg van lipproducten. In mijn shoplog konden jullie al zien dat ik deze drie beauty’s had gekocht van het merk 2B. 2B is te koop in België en ik was nog niet bekend met het merk. Het zijn twee aparte kleuren lipsticks en een longlasting lipgloss. Ik had de lipsticks al geswatched in België en die zaten de volgende dag steeds op mijn hand, nu maar eens op de lippen zien.

IMG_6896

Als eerste de lipgloss in nummer 24. Ik had voor deze lipgloss gekozen, omdat deze kleur mij het meest aansprak. De andere kleuren in de collectie zijn heel licht en dat past niet echt bij mijn huidskleur. In de verpakking ziet hij er erg rood uit, maar op mijn lippen is die lichter. Hij is een beetje plakkerig, maar als die longlasting is, moet ik daar maar mee dealen. Hij blijft goed op zijn plek en een aardige babbel en drinken overleefd hij zeker. Eten daarentegen niet, want dan moet je hem bijwerken. Ik heb ook het gevoel dat hij mijn lippen hydrateerd. Ik ben aardig tevreden over deze lipgloss en al hoe wel de pigment misschien iets meer had gemogen, vind ik hem perfect bij mij staan.

IMG_6851

Verder met de lipsticks. Ik wilde al een langere tijd een zwarte lipstick, want ik was zo benieuwd hoe het mij zou staan. Ook kocht een paarse kleur, want zulke kleurtjes staan mij meestal wel goed en met mijn gepigmenteerde lippen zie je hem beter. De paarse kleur draagt de naam ’18 Violet Flame’ en de zwarte draagt de naam ’14 Black Pearl’. Ze hebben allebei een roze dop en hoewel dat wat kinderlijk kan staan, vind ik het bij dit merk iets eigens. En Oh My wat ruiken ze lekker! Totaal niet chemisch, maar zoet!

IMG_6882

Als eerste Black Pearl op de lippen. Mijn haar is al erg zwart, maar vergeleken de lipstick lijkt het een beetje dof. Ik dacht eerst dat een zwarte lipstick heel heftig zou staan, maar het valt reuze mee. Dat komt omdat ik al een wat donkerdere huid heb. De pigmentatie is super en je hoeft er maar twee keer overheen te gaan. Je moet wel erg goed opletten dat je geen foutjes maakt, want dat krijg je moeilijk weg. Deze lipstick zou ik niet opdoen naar school of werk, maar voor een feestje is het te doen.

IMG_6884

Als laatste Violet Flame op de lippen. Het is een mooie donker paarse kleur en hij is volledig draagbaar voor naar school of werk. Ik heb met deze lipstick op gegeten en wat ben ik enthousiast! Na het eten zat hij er nog precies zo op, maar ietsjes lichter. Met deze lipstick moest ik wel een paar keer over de lippen gaan, maar hierbij het resultaat. Wel een klein foutje in mijn linker mondhoek, maar je kan het erg moeilijk weghalen.

Ik ben heel enthousiast over de lipproducten van 2B. Ze blijven lang zitten en de pigmentatie is ook, maar bij de lipgloss had het iets meer gemogen. De prijzen van de producten waren rond de vijf euro, niet heel budget, maar wel te doen. Als jullie eens naar België gaan, neem dan zeker een kijkje bij de producten van 2B! Ik ben weg van de lipproducten van 2B en jij?

11 Reacties op 2B – lipproducten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− een = drie

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin