IMG_0668Ik kreeg dit lakje in de Glossybox van december, die ik gisteren pas ontving vanwege een fout van hen. Het is een lakje van OPI en eu mie guud dat zijn prijzige lakjes. Alleen het is een crackle nagellak en sorry Glossybox, maar dat is uit. Ik ben gaan experimenteren hoe ik dit lakje als een normale lak kan gebruiken.

De kleur is een mooi diep groen/blauw kleurtje en hij glimt als de malle. Als je hem aanbrengt op een andere kleur gaat het als het ware brokkelen en krijg je aparte strepen. Je kan hem zowel op een donkere als op een lichte nagellak heen dragen.

IMG_0679

Ik ging dus experimenteren hoe ik dit lakje zou kunnen dragen, zonder crackle effect. Ik had een base coat opgedaan en begon toen dit mooie lakje eroverheen te smeren. Het crackle effect was er al. Poging mislukt. Ik haalde de base coat eraf en begon mijn nagels te lakken zonder een laagje eronder. Het begon niet te brokkelen. Ik deed er nog een laagje overheen en voilla.Het begon niet te cracken. Heel moeilijk is het dus niet.

De substantie is perfect en het lakt ook gewoon goed. Het kwastje werkt erg fijn mede omdat het een aardig dik kwastje is. Even een pluspunt voor de tijd dat het opdroogt. Meestal moet ik heel lang wachten, maar dit was binnen no time droog. Het lakje is te koop bij sommige Sephora counters voor €13,95.

IMG_0677

Ik vind de kleur super mooi en ben blij dat ik hem ook kan dragen zonder een crackle effect. Dit lakje krijgt een mooie plek tussen mijn andere lakjes en ik mag nu zeggen dat ik een lakje heb van OPI. Wat vinden jullie van crackle nagellak en wisten jullie dat dit kon?

8 Reacties op Crackle nagellak gewoon dragen!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen − = vier

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin