IMG_0723

Het moest een keer gebeuren, ik moest naar de Body Shop. Ik heb daar nog nooit echt iets gekocht en ik liep in Utrecht Centraal en ik zag korting bij de Body Shop en ik ging gelijk naar binnen. Twee body butters voor €16,00 zag ik staan en ik maakte een sprongetje. Wat wilde ik graag body butters van de Body Shop proberen. Ik lees altijd goede reviews en nu is het tijd dat ik er een review over ga schrijven.

Het is een body butter uit de Chocomania collectie. Het is een aardig grote pot met 200 ml.  Het beloofd dat het je huid 48 uur goed hydrateert. Ik ben best benieuwd of dat echt zou werken. De vrouw achter de kassa zei, dat dit de enige chocolade is waar je niet dik van wordt, haha. De verpakking ziet er warm uit en eu mie guud wat een lekker plaatje op de voorkant.

IMG_0726

De substantie is echt te vergelijken met boter die je net uit de koelkast hebt gehaald. Niet heel vloeibaar, maar als je het op je huid smeert, heeft het een smelt effect. Je hebt niet heel veel nodig heb ik gemerkt, mede omdat het aardig dik is en goed smeerbaar.

De geur vind ik erg lekker en heerlijk naar chocolade ruiken, wat uiteraard van zelf sprekend is. Ik had echter wel verwacht dat de kleur iets donkerder zou zijn. Ik zou er stiekem wel een hapje van willen nemen, maar dat doe ik maar niet, want het is natuurlijk niet voor consumptie. Het proeft heel bitter.

IMG_0727

Alle producten van de Body Shop zijn dierproefvrij en geheel natuurlijk. Of het 48 uur hydrateert, weet ik echter niet. Hij smeert heerlijk en hij trekt erg snel in en je houdt er geen vettige laag aan over. De geur blijft ook erg lang zitten en is gelukkig niet te overheersend. Voor in dit koude, vieze, regenachtige weer vind ik body butters geweldig en deze zou ik ook veel gaan gebruiken.

Ik heb gelijk een Body Shop pas genomen, want ik ben heel enthousiast. Binnenkort kunnen jullie een andere review verwachten van de Body Shop. Wat vinden jullie van de producten van de Body Shop?

4 Reacties op Chocomania van de Body Shop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× een = twee

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin