IMG_1025

Ik houd van aparte dingen en dit keer wil ik mijn aparte broeken met jullie bespreken. Het zijn geen effen broeken die jullie gewend zijn, maar met stippen en leuke figuurtjes. Twee broeken die ik graag aan heb.

Vroeger verstopte ik me altijd achter mijn kleding; had altijd mijn jas aan en vesten helemaal dicht. Ik wilde niet opvallen en daarom droeg ik nooit opvallende kledingstukken. Met broeken kwam ik niet verder dan een spijkerbroek en rokjes droeg ik ook nooit. Mijn benen zijn kort en erg stevig. Ik wil niet zeggen dat ze dik zijn, maar dun zijn ze zeker niet. Dat was eigenlijk ook de reden waarom ik altijd wijde spijkerbroeken droeg. Nu is het anders. Ik mag ook mijn benen laten zien en laten zien dat ook stevige benen mooi zijn. Iets waar ik vroeger onzeker over was, is nu iets waar ik van houd.

IMG_1038

Deze broek is van de New Yorker en hij kostte €19,95. Ik kocht hem trouwens met korting, want eerst was die duurder. Ik heb lang moeten twijfelen of ik hem wilde kopen of niet. Ik wist niet zo goed waarmee ik hem moest combineren, maar eigenlijk past hij overal bij. Ik ben erg blij met deze stippenbroek. De Stippen geven deze broek een spannend uiterlijk.

IMG_1033

Dit is mijn lievelingsbroek en ik heb er lang over gedaan om deze in mijn bezit te krijgen. Hij komt van de Pull&Bear en dat is overigens ook mijn lievelingswinkel. De maten vallen wel erg klein, want dit is een maat 40. Een grappig verhaal is dat ik toen samen met Isabella ging winkelen en we wilden beiden deze broek. Er waren twee maat 40’en, maar bij eentje was de knoop eraf. Toen zei Isabella dat ik de andere mocht hebben, maar dat vond ik sneu voor haar. Toen had Isabella gevraagd of er nog een andere maat 40 was en dat was er, maar zij kreeg dezelfde broek alleen was hij wat heftiger. Welke ik in mijn handen had, was veel subtieler. Toen gingen wij ruilen en waren wij beiden erg blij. Alleen ik kocht mijn broek met een vlek die er niet meer uitgaat, maar zo erg is de vlek niet. Deze leuke tribal broek kostte €39,98.

Ik vind deze broeken allebei heel erg leuk en ik koester ze. Ik zou graag meer van zulke broeken willen hebben, maar een broek met sterretjes vind ik niet mijn ding. Wat vinden jullie van mijn aparte broeken en hebben jullie ook aparte broeken?

24 Reacties op Aparte broeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


drie − = twee

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin