IMG_4955

Ik kreeg vorige week een pakketje binnen van Wimperwensen.com en ik kreeg onder andere deze nepwimpers. Ik heb deze webshop leren kennen via via en ik ben erg blij dat ik met deze webshop een samenwerking mocht doen. Jullie konden deze wimpers al voorbij zien komen in mijn lente look video, maar ik zou er nog een review over schrijven.

IMG_4953

Zo kreeg ik het binnen en het was erg goed verpakt en de nepwimpers zaten ook stevig vast in de verpakking. Ik heb deze nepwimpers gekozen, omdat ik ze heel schattig vond met die roze steentjes. Ze hebben een heel lange naam, namelijk: Baci Glamour Wimpers met Zachtroze Strass steentjes # 486. Op de site zien ze er wel ietwat anders uit, maar in het echt vind ik ze veel leuker.

‘Baci zwarte glamour wimpers met zachtroze strass steentjes geven je een echte filmsterren look. Ze zijn tegelijkertijd opvallend als stijlvol en elegant. Je kunt ze dragen tijdens een avondje uit, maar ook op een “gewone” dag geven ze je look net dat beetje extra onweerstaanbaarheid.’

IMG_4956

Ik kreeg er drie lijmen bij, waarvan één in de verpakking erbij zat, één in de enveloppe en de deze had ze er extra bij gedaan, omdat die erg goed is. Het is DUO lijm en ik ben erg tevreden over deze lijm. Ik ben geen ervaren op het gebied van nepwimpers en lijm, maar deze lijm droogt aardig snel op en als je het op de wimpers smeert, lekt hij niet, maar blijft die keurig op het randje zitten.

‘Deze wimperlijm is al decennia lang de favoriet van professionele visagisten en is dezelfde die verkocht wordt aan de MAC counter. Deze waterbestendige latex wimperlijm houdt stripwimpers de gehele dag op hun plaats.’

IMG_4975

Zoals ik al zei, ik ben geen ervaren op het gebied van nepwimpers. Ik heb het nog nooit gebruikt en ik wist niet dat het zo lastig was, maar oefening baart kunst. Links zien jullie dat het niet goed vastgekleefd zit, maar hey, het gaat om het idee. De lengte is precies goed voor mij, dus ik hoefde hem niet bij te knippen. Ik heb hem mooi gecombineerd met een paars oogpotlood, zodat het wat liever oogt.

IMG_4966

Ik ben dus erg tevreden over deze nepwimpers en ik weet zeker dat als ik nogmaals nepwimpers wil kopen, dat ik ze bij Wimperwensen ga bestellen. Ze hebben heel veel verschillende nepwimpers en dat is heel leuk. De site is ook heel overzichtelijk. Het is wellicht leuk om te vertellen dat ze druk bezig zijn hun eigen merk “Marie-José” uit te breiden. Zij is ook de oprichter van deze webshop. Binnenkort zijn er op de site ook oogschaduws, concealers, mascara en eyeliner van Marie-José te koop. Kenden jullie deze webshop al en wat vinden jullie van deze nepwimpers?

13 Reacties op Baci Glamour Wimpers met Roze Strass steentjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× drie = vijftien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin