857794_4829756774228_6689189530_o

Hoi, ik heb al een langere tijd geen persoonlijke update meer gegeven en ik post ook niet meer strak iedere dag. Dat heeft zo zijn redenen en dat wil ik graag met jullie delen in dit artikel. Ik wil totaal niet zielig overkomen, maar ik wil dat mijn blog lekker persoonlijk is.

Ik ben al een langere tijd een beetje ziek. Niet zo ziek dat ik thuis blijf, maar ben zo moe en duf en bang. Zo bang voor onverwachtse gebeurtenissen om mij heen. Ik maak me veel te veel druk en dat maakt mij heel misselijk en ik heb zo’n hoofdpijn. Ik kan me amper meer concentreren en ik wil constant bij Jasper zijn. Dat laatste is niet het geval, want ik heb het gevoel dat hij mij niet zo mist als ik hem. Daar praat ik ook met hem over, maar hij vind het moeilijk om zich te uiten. Jasper is heel lief voor mij, echt! Maar ik ben zo bang dat hij mij opeens verlaat. Dat heb ik wel eens eerder meegemaakt en niet in de zin van vriendjes. Ik ben weer in staat om mezelf niet goed te verzorgen, want daar val ik altijd weer op terug. Ik kan er goed over praten met Jasper, maar meer eigenlijk niet. Jasper is op dit moment het enige dat mij een beetje gelukkig maakt en hij maakt zich zorgen om mij.

In februari kreeg Jaspers moeder een heftig ongeluk en ik weet niet of Jasper het goed vind dat ik dit zo open en bloot vertel. Ze was al een poosje uit het ziekenhuis en ze was verplaatst naar het revalidatiecentrum. Daar verbleef ze ook een paar weken. Gelukkig mag ze nu weer thuis slapen en moet ze alleen op werkdagen daar naar toe voor trainingen en therapieën  Ik heb er in het begin heel veel verdriet om gehad. Het doet pijn als zij de naam van Jasper niet meer weet. Inmiddels weet ze wel iets meer over ons. Ze weet dat ik Ashley ben en daar ben ik zo blij mee. Ik denk dat ik door deze situatie wel meer gewaardeerd word. Ik heb Jasper niet laten vallen en ik geef zijn moeder een knuffel. Dat laatste deed ik vroeger nooit. Jasper verblijft op dit moment bij zijn vader en ik mis het echt om op Jaspers kamer te zijn bij zijn moeder. Dat is echt een heel vertrouwd plekje en ik zit daar nog liever dan in mijn eigen kamer. Iets vertrouwds is nu tijdelijk weg, maar hopelijk mag Jasper weer snel daar slapen en verblijven.

Verder ben ik de laatste tijd heel misselijk en heb ik nog meer lichamelijke klachten. Ik huil veel en weet niet precies de oorzaak. Vorig jaar rond deze tijd noemde ik me nog het gelukkigste meisje ooit en nu.. brak. Hopelijk hebben jullie er begrip voor. Hoe is het verder met jullie?

15 Reacties op Brak

 • Wat vervelend om te horen Ashley. Het is niet heel gek dat je je emotioneel niet heel goed voelt als er zulke belangrijke dingen in je leven veranderen. Goed over praten en misschien ook met een psycholoog ofzo? Dat klinkt heel spannend misschien dat woord, maar die mensen hebben er hun werk van gemaakt om met er over praten andere mensen te helpen. Sterkte!

 • Wow heftig! Ik vind het heel knap dat je hier openlijk over durft te praten (bloggen)! Hopelijk boekt ze nog meer vooruitgang en keert je leventje weer terug naar normaal. Je hebt een superleuke blog!

 • Ahh, wat erg! Ik heb de laatste tijd ook dat soort dingen, maar ik weet niet waar het door komt.. Het komt vast allemaal weer goed <3 xx

 • Awww dat is echt heel naar om te horen :( Misschien moet je idd met een psycholoog gaan praten? Of in ieder geval met iemand. Vaak helpt dat altijd. Als je wilt kun je zelfs met mij je problemen bespreken en ik zal er voor je zijn :) <3. Je lezeressen willen je niet unhappy zien!

 • Erg vervelend zeg, heel veel sterkte er mee!

 • Echt goed dat je hier zo open over durft te praten. Echt vreselijk wat je meemaakt, gelukkig heb je Jasper waar je je fijn bij voelt. Het lijkt mij zo vreselijk als mijn moeder mijn naam niet meer zou weten echt heel erg, heel veel sterkte en ook aan Jasper. Zoek steun bij elkaar en weet dat hij zo’n leuk meisje als jou echt niet zomaar verlaat! Dikke knuffel vanaf hier<3

 • Wat vervelend allemaal, het kan best zijn dat het gewoon een ophoping is van emoties die er nu zo uitkomen? Het is vooral ook goed om te praten met elkaar en er voor elkaar te zijn. Jongens uiten zich nou eenmaal iets minder. Al verschilt dit natuurlijk per persoon. Ik ben zelf ook zo iemand die best bang is voor de zelfde dingen. Ik vind het heel herkenbaar! Hopelijk gaat het snel beter met je <3!

 • Jeetje heftig ♥ Heel veel succes meid!

 • Vervelend meid, sterkte!

 • ach meis, wat vervelend dat het zo brak gaat. Het is allemaal zo heftig wat ik lees. En ik snap je helemaal, ik denk dat het juist goed is om te schrijven op je blog erover.
  Sterkte,

  liefs, chantal

 • Dat vind ik erg vervelend om te horen! Wel erg heftig van je vriend. Jammer dat je niet meer gelukkig bent, al moet ik zeggen dat ik niet ook altijd gelukkig ben. Hopelijk komt er snel weer een mooie periode aan.

 • Hee meid, wat een verhaal!
  Heb het wel allemaal gelezen want het sprak me aan.
  In zin van sprak me aan omdat het best heftig is :(
  Gelukkig heb je jasper bij wie je alles kwijt kan.
  Maar snap je gevoel, bang zijn.
  Bang zijn om mensen om je heen kwijt te raken.
  Bang zijn om het aller leukste vriendje kwijt te raken.

  Maar geloof me het komt goed.
  En heb je een luisterd oor nodig?
  Ik sta daar voor open!

  Liefs Mandy

 • Hee meid, wat een verhaal!
  Heb het wel allemaal gelezen want het sprak me aan.
  In zin van sprak me aan omdat het best heftig is :(
  Gelukkig heb je jasper bij wie je alles kwijt kan.
  Maar snap je gevoel, bang zijn.
  Bang zijn om mensen om je heen kwijt te raken.
  Bang zijn om het aller leukste vriendje kwijt te raken.

  Maar geloof me het komt goed!
  En wil je luisterd oor?
  Ik sta daar voor open. :)

  Liefs Mandy ‘ x girlslovesbeauty.blogspot.nl

 • Hey lieve ashleey, soms is het ook zo dat je je somber en slecht voelt en eigenlijk kun je er niets tegendoen dan erdoorheen gaan, tv serie kijken voor afleiding of soms lekker gaan winkelen en vooral naar buiten, sporten of leuke dingen doen want in zo een sombere bui gaat je eigen hoofd je niet helpen om je beter te voelen.

  Hele dikke knuffel en ik hoop dat je als je opstaat en je zo slecht voelt manieren leert om je iets beter te voelen, gewoon accepteren dat je je af en toe rot voelt zorgt er meestal al voor dat het veel beter gaat. Mind over matter, je rot voelen mag! Persoonlijk als ik mij slecht voel of ik blijf lekker op de bank hangen of ik ga hoolahoopen.

 • Hé, hoe komt dat? Ben je al eens naar een psycholoog geweest? Je problemen klinken enigzins bekend en hier moet je echt niet zelf mee rond blijven lopen. Er moet echt iets aan de hand zijn, anders kun je je niet zo voelen. En als er iets aan de hand is betekent het dat het opgelost kan worden! Psychologen lijken ‘eng’ en ‘raar’ misschien, maar als je de goede vind zul je er heel fijn kunnen praten. Je hebt in elk geval niks te verliezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


acht + acht =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin