181827_314186588690417_508848080_n_large

Ik ben een dromer en ik kijk graag naar de toekomst. Ik heb mijn doelen en dromen op een rijtje gezet en die wil ik met jullie behandelen. Ik begin met de persoonlijke dingen en daarna met dingen die ik wil bereiken op het gebied van mijn site en Youtube. Klik snel op lees meer, om mijn dromen te lezen.

– Ik wil een boek uitgeven en dat gaat me zeker lukken. Ik weet dat de procedure erg lang duurt, maar mijn boek die ik nu schrijf, is al bijna af jonges! Of het in de winkel komt, is alleen een andere vraag.

– Ik wil dit schooljaar netjes afronden. Dat gaat mij zeker ook wel lukken, want ik haal altijd mooie cijfers, maar dit is wel een belangrijk stukje. Ik moet wel beter mijn best gaan doen, want ik doe alles op het laatste moment. Ook wil ik een leuke stage vinden voor in mijn examenjaar.

– Ik wil een paar dagen of een weekje met een vriendin op vakantie. Met wie en wanneer en waar weet ik alleen nog niet, maar het zou wel heel gaaf zijn. Dingen voor jezelf moeten regelen en alles wat erbij komt kijken.

Tumblr_mf8680yv791qieq9mo1_500_large

– Ik wil weer naar de Filipijnen en of dat mij gaat lukken, weet ik al bijna zeker. Mijn vader en stiefmoeder gaan ieder jaar al en dus kan ik met ze mee. Ik moet alleen wel in mijn eentje met het vliegtuig er naar toe en een paar uur in Dubai rond zeilen.

– Het zou heel leuk zijn, als ik dit jaar een vriendje zou krijgen. Iemand waar ik liefde mee kan delen en waar ik veel dingen mee kan maken. Leuke dingen doen, liefde, gezelligheid enzovoort.

Fotos-paisajes-naturales-india_large

– Ik wil graag iets betekenen voor kinderen in India. Zo als jullie misschien al weten, ben ik geadopteerd uit India en ik wil graag iets voor hen doen. Voorlichting geven over anticonceptie bijvoorbeeld.

– Ik wil veel gaan sparen, zodat ik leukere en duurdere dingen kan gaan doen. Ook is het handig om daarvan je schoolkosten te betalen, want dat is een enorme hoeveelheid. Ik zou er ook op vakantie kunnen en sparen voor de toekomst is altijd handig.

– Ik wil van mijn beugel af. Ik heb hem al anderhalf jaar en ik word echt gek. Ik mag niet klagen, maar ik ben 18 en het is niet sexy om nu nog een beugel te hebben. Gelukkig mag die er aan ’t begin van het nieuwe jaar uit.

269163_208850829162434_548280_n_large

– Ik wil meer creatieve dingen gaan ondernemen en spontane dingen doen. Weer gedichtjes schrijven of lekker iets maken. Dat deed ik vroeger zo vaak, maar nu… nooit meer. Niet dat ik niet creatief ben, maar in die zin wil ik meer gaan doen.

– Hopelijk word mijn site een beetje herkent en kan ik volgend jaar mijn eerste perspakketje krijgen. Tuurlijk blog ik daar niet voor, maar het zou wel leuk zijn. Meer kijkers hebben is natuurlijk een droompje. Al jullie lieve reacties daar word ik echt blij van.

35721eba493e11e2900e22000a1f96c7_7_large– Ik wil op Youtube meer dan 500 abonnementen halen. Dat is aardig veel, maar ik merk echt dat ik de laatste tijd erg groei in het gene wat ik doe. Ik wil meer filmpjes maken en met betere kwaliteit. Jullie blij maken met een filmpje van mij, dat is te leuk. Daarbij hoop ik ook dat ik weer herkend word op een Dutch Youtube Gathering.

Dit waren mijn dromen en doelen voor volgend jaar. 2012 was voor mij een geweldig jaar en ik ben benieuwd wat 2013 mij brengt. Plaatjes komen trouwens van weheartitWat zijn jullie dromen en doelen voor 2013?

3 Reacties op Dromen en doelen voor 2013

 • Hey Ashley,

  Dat zijn een boel leuke dromen.

  Ik heb zelf ook de droom om een vriendinnetje te krijgen, waarmee ik het gezellig heb en die ik veel liefde kan geven.
  Ik hoop volgend jaar, of dit jaar nog om te kunnen dansen in een drukke winkelstraat.
  Ik hoop ook dat mijn youtube-kanaal (MarioPro65) wat meer bekend wordt, maar ik weet niet zo goed hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik doe wat ik leuk vind, meer kan ik moeilijk doen.
  Ik verheug me trouwens op het laatste schoolfeest van de school waar ik nu op zit volgend jaar. Ik hoop dat ik wat meer leuke reacties krijg van de jongeren, in plaats van alleen van de docenten 😛

  Groetjes,
  Japser

 • Oh wauw wat een prachtige dromen en doelen heb jij! Wat gaaf dat je een boek aan het schrijven bent en veel succes met een vriendje aan de haak te slagen. Een weekje op reis lijkt mij ook zo vet, maar dan wel in de vakantie en dat wordt nog eventjes sparen (zomerprijzen).

 • Leuke dromen heb je! Ik hoop dat volgend jaar een super jaar word!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vijf + = dertien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin