IMG_5066

Ik kreeg laatst een pakketje opgestuurd en deze quattro eyeshadow zat er ook bij. Ik was heel verrast door de kleuren, want ze zien er erg vrolijk uit. Ik ben sowieso niet echt weg van Essence oogschaduw, maar het is zeker een testje waard. Misschien word ik wel verliefd op deze quattro. Mijn verwachtingen zijn niet zo groot, aangezien mijn ervaring met quattro’s niet al te best is.

IMG_5062

Het is een nieuw palette, dus de kwaliteit zou misschien wel verbeterd kunnen zijn. Links bovenin zit een kleurtje die volgens mij in ieder quattro palette zit van Essence. Deze kleur kan je mooi aanbrengen in je binnenste ooghoek. Als je voor een simpele en een subtiele look wil gaan, kan je de linker onderkant mooi blenden met de hiervoor besproken kleur. Nu komen de echte kleuren waar de naam van het palette zich aan benoemd ‘Purple day’. Al moet ik zeggen dat ik de naam niet echt gepast vind, aangezien er maar één paars kleurtje  in zit. Rechts bovenin het benoemde paarse kleurtje en ik vind hem wel erg mooi. Ik hoop maar dat de pigmentatie goed is. Rechts onderin het mooie roze kleurtje en die is ook erg subtiel.

IMG_5067

Hier heb ik de kleuren getest op mijn arm, maar waar ik al bang voor was… De pigmentatie is niet heel denderend. Ik had ook niet veel verwacht, dus teleurgesteld was ik niet. Na één veeg was het ook al bijna verdwenen. De roze en de paarse kleuren zou je deppend aan moeten brengen en de grijze tinten een beetje vegend. Ik weet niet waarom ik dat denk, maar dat is mijn eerste ingeving. Het is een mooi hebbedingetje, maar ik heb wel betere oogschaduws gezien. Wat vinden jullie van de Essence quattro paletten? 

9 Reacties op Essence Quattro eyeshadow Purple Day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


drie × = vierentwintig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin