IMG_1056

Gisteren kreeg ik een nieuwe geurkaars binnen van de Bath and Bodyworks. Het grappige is dat ik hem niet eens zelf heb besteld en aangezien ik niet meer mag bestellen op Ebay, omdat er een foutje is gemaakt, keek ik er erg verbaasd naar. Het zat weer in hetzelfde bekende Ebayzakje en er zat bubbeltjesplastic omheen.

IMG_1071

Mag ik even zeggen dat ik deze verpakking echt super vies en ranzig vind. Er zit allemaal kaarsvet aan, maar dat komt niet van de kaars zelf. En normaliter kan je de kaars er niet uithalen, maar bij deze valt hij zo uit zijn glaasje. Je ziet ook dat de kaars een keer is gevallen, want er zitten allemaal deuken in. Erg jammer…

IMG_1072

Wat Bath and Bodyworks zegt over de geurkaars: ‘Het is een gezellige mix van cederhout, leer en een rijke, diepe amber (weet Nederlands woord niet) dat de geest verwarmt als een avond met een knapperend haardvuur op een donkere winternacht.

Ik vind de geur niet een geur voor mij. Hij is te duister en ik vind hem niet echt lekker. Ik zou hem wel willen branden op dagen dat ik me ietwat minder voel, maar dat is natuurlijk geen leuke compromis. Het ruikt naar verbrand hout en meer kan ik er niet uithalen. Nee, dit is niet echt een geur voor mij.

IMG_1100

Hoewel ik deze geurkaars alleen zou branden bij een enge film of bij een eng verhaal, ben ik wel blij met deze geurkaars. De verpakking is dit keer vreselijk vies en daar baal ik wel van, maar ik weet wel dat ik ze niet meer bij deze verkoper ga kopen. Worden jullie ook teleurgesteld als producten vies aankomen?

6 Reacties op Fireside

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


acht + een =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin