IMG_5137

Jullie weten dat ik een obsessie heb met geurkaarsen en ik kreeg laatst een pakketje thuisgestuurd met geurkaasen die ik had uitgekozen bij VanKaarstotServet. Het pakketje zelf kwam ietwat later aan, omdat zij de postcode niet goed hadden genoteerd, maar dat kan gebeuren. Vandaag ga ik deze vier lieflijke geurkaarsen met jullie bespreken.

IMG_5146

Green Apple is dit prachtige neon groene kaarsje en hij ruikt inderdaad erg naar appels. Het is niet de geur van de zoete appels die wij gewend zijn, maar een ietwat diepere geur. Ik vind hem erg inspirerend ruiken en toen ik deze brandde, kreeg ik allerlei ideeën voor mijn blog.

Lemon Zest is het ander neon kaarsje en heel vel. De naam zegt het al en het plaatje laat het ook al zien, dit is de geur citroen. Ik houd van citroenijs, citroensnoepjes etc. Dit is echt een ideale uitkomst voor mij. Ook is citroen een fijne geur voor als je last hebt van muggen, want zij houden niet van deze geur.

IMG_5145

Black Cherry is de kaars waar ik het meest benieuwd naar was. Een geurkaars die naar kersen ruikt, eu mie guud. Het ruikt heel zoet en ik houd er van. Ik denk dat dit één van de lekkerste geuren is die ik heb. Hij is zo lekker fruitig en lekker fris.

Anti-Tobacco is een kaars die ik een beetje apart vind. Ik wist niet meer dat ik deze had uitgekozen, maar het is een geur die rook vervaagd. Ik kan de geur niet omschrijven, maar hij ruikt wel erg fris.

IMG_5150

Ik ben heel erg blij met deze geurkaarsen en met name de kersen, appel en citroen. VanKaarstotServet is een webshop waar je onder andere geurkaarsen en kaarsen kan kopen, maar ook andere dingen zoals spullen voor in de tuin. Kenden jullie deze geurkaarsen al?

7 Reacties op Geurkaarsen van VanKaarstotServet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


acht × = tweeendertig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin