IMG_0483

Ik heb dit luchtje gekregen van de Kerstman en wat houd ik van dit luchtje. In dit artikel ga ik het luchtje uit elkaar plukken en met jullie bespreken. Ik ben gek op eenden en watervogels en op de voorkant staat een zwaan, te schattig.

IMG_0490

“Een heerlijk parfum met een oosters-kruidige geur die een harmonieuze combinatie vormt met een akkoord van kruiden, kostbare houtsoorten en vanille.” Klinkt erg interessant. Het is trouwens een eu de toilette. Ik kan alleen weinig research doen, omdat er niet veel over te lezen valt. Ik kan ook niet uit de achterkant ophalen, welke noten er in zitten. Om die reden heb ik er even een foto van gemaakt.

IMG_0489

Mag ik even zeggen dat ik de flacon echt super mooi vind. Ziet er best chique uit met een goudkleurig vloeistof en met een zwaantje in het midden. Het is een grote flacon met 100 ml erin. Mijn moeder zei dat dit echt een luchtje was die ze vroeger allemaal wilde hebben.

IMG_0491

Ik vind hem erg lekker ruiken en hij blijft lang hangen voor een eu de toilette. Ik ben zeker enthousiast en dat voor €14,99. Volgens mij komt hij bij de Douglas vandaan. Hij krijgt een mooi plekje bij mijn andere parfums en ik ga deze zeker vaak dragen. Konden jullie het luchtje Gloria al?

4 Reacties op Gloria Vanderbilt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


negen + = veertien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin