large

Ik heb een aantal gouden en zilveren sieraden en die wil ik in dit artikel met jullie delen. Ik heb het dan voornamelijk over ‘echt’ goud en zilver. Ik ben geen sieradenmeisje en ik draag het ook heel sporadisch. Ik moet er aan wennen, maar het lukt mij gewoon niet. Ik zie heel vaak heel mooie zilveren ringen en armbanden, maar het hoort gewoon niet bij mij.

Veel mensen zeggen dat juist goud mij beter staat, maar dan heb ik het idee dat ik op zwarte piet lijk en voornamelijk als ik gouden oorbellen draag. Ik heb een gouden armband, maar daar houd het ook bij op. Ik heb volgens mij ook nog ergens gouden oorringen liggen die van mijn oma zijn geweest.

Ik ben ook niet iemand die zomaar een sieraad koopt dat veel kost. De gouden of zilveren sieraden die ik in mijn bezit heb, heb ik allemaal gekregen. Kettingen en armbanden draag ik heel sporadisch en alleen met speciale gelegenheden. Ik had van mijn vader en stiefmoeder een ring gehad, maar toen ging die stuk. Daarna kreeg ik weer een nieuwe en die graag ik bijna iedere dag. Omdat het nu erg warm is, zijn mijn vingers wat opgezet en nu pas ik hem niet meer.

Maar wat als je niets met je sieraden doet? Je kan ze weggeven, maar meestal zit er wel een emotionele waarde aan, dan kan je ze gewoon bewaren en doorgeven aan je kinderen. Maar stel er zit geen emotionele waarde aan, dan kan je ze bijvoorbeeld verkopen bij Goudaankoop. Je kan er ook naar toe in Den Haag en in Amsterdam, dan wissel je je sieraden in en dan krijg je er geld voor terug. Je hebt inkoop goud en oud goud. Bij inkoop goud wordt je betaald door een gecertificeerde vakman. Bij oud goud maken ze nieuwe juwelen van je edelmetaal. Hebben jullie veel gouden en zilveren sieraden?

7 Reacties op Goud en zilver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vijf + = acht

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin