IMG_4851

Ik had vroeger een vriendin en zij was drie jaar ouder dan ik. Ik zat toen in groep zes, dus ik was een jaar of tien. Zij was aan het experimenteren met make-up en ik mocht een aantal dingetjes van haar gebruiken en zelfs dingetjes hebben. Ik vond het onwijs leuk en ik heb vaak make-updagjes met haar gehouden.

Mijn allereerste nagellakje dat ik van haar kreeg was neon groen. Prachtig kleurtje, maar ik gebruikte het niet alleen voor mijn nagels, maar ook om kasten en prullenbakken mee te versieren. Mijn moeder werd dat zat en gooide toen het lakje weg. Wel begrijpelijk, maar op dat moment kon ik wel huilen.

Mijn moeder vond het verder goed dat ik die producten kreeg en vond het alleen maar leuk om te zien dat ik er plezier mee had. Natuurlijk mocht ik niet met make-up op naar school als een tienjarig meisje, maar mezelf onder smeren, ja dat deed ik. Knallende kleuren op mijn gezicht smeren, geweldig.

IMG_4853

Dit was mijn allereerste oogschaduw van Miss helen en dat was toen de tijd verkrijgbaar bij de Hema. Ik denk dat dit duo palette niet meer te koop is. Hier gebruikte ik nog een spons applicatortje, maar dat doe ik echt nooit meer. Vroeger was ik er echt heel trots op en wilde ik hem koesteren.

IMG_4855

De pigmentatie is op zich wel goed, maar het is er binnen no time weer af. Dat is wel erg vervelend, maar goed. De kleuren staan trouwens ook niet echt bij mijn ogen. Al had ik verwacht dat de paarse kleur meer naar roze zou nijgen, aangezien het in de verpakking er anders uitziet.

Ik heb de oogschaduw nog steeds en eigenlijk moet ik hem wegdoen, maar omdat er veel herinneringen aan zitten, blijft dit liefje trouw in mijn stash. Wat was jullie eerste beauty-product en hebben jullie die nog?

19 Reacties op Hoe mijn liefde voor make-up begon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


acht × = vierenzestig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin