IMG_6546

Ik hoorde al veel goeds over de Water Eyeshadows van Kiko. Ik was super nieuwsgierig hoe ik deze mooie oogschaduws zou ervaren. Ik kocht ze in Duitsland bij een Kiko filiaal. Normaal geef ik geen €8,90 uit voor een oogschaduw, maar omdat ik zo benieuwd was deed ik het maar. Ik nam twee mooie paarse tinten mee. Kiko heeft een assortement met ongeveer 30 verschillende Water Eyeshadows. Ze heten trouwens Water Eyeshadows omdat de binnenkant op kleine golfjes lijken.

IMG_6551

Als eerst deze prachtige lichtpaarse kleur. Dit meertje draagt het nummer 222. Op de site van Kiko staat dat hij Orchid Purple heet, maar op de verpakking kan ik dat niet teruglezen. Orchidee kennen jullie waarschijnlijk wel, want dat zijn mooie bloemetjes.

IMG_6550

Ten tweede dit mooie donkere kleurtje. Dit meertje draagt het nummer 223. Ook op de site kon ik een naam vinden en deze draagt de naam Eggplant Purple. Het is een aubergine kleurtje al vind ik persoonlijk aubergine iets donkerder.

IMG_6563

Dit waren de swatches en wat was ik blij met het resultaat. Op mijn huid zie je het meestal niet zo goed zitten, maar Kiko ik sta versteld. Ik koos deze twee kleurtjes omdat ik hiermee een mooie paarse look kan maken. Hard in de oogschaduw drukken vond ik een beetje eng, maar in de winkel was de pigmentatie nog mooier!

IMG_6825

Dit is de ooglook die ik ermee heb gemaakt. Ik ben super blij met dit resultaat. Hij brengt makkelijk aan en je kan er erg goed mee blenden. De textuur is zacht en romig dus het blijft goed zitten. Nummer 222 heb ik op mijn bewegend ooglid gedaan en nummer 223 heb ik in mijn arcadeboog gedaan en dat samen geblend.

IMG_6821

Een soort van full face foto, maar via de voorkant zie je niet zo veel van mijn look. Hij is wel lekker opvallend maar wel draagbaar. In het begin vond ik het lijken alsof ik in elkaar geslagen was, maar na een halfuurtje vond ik het super staan! Ik kreeg er verder veel complimentjes over. Als het schemerig wordt, ziet het er nog wat mooier uit.

IMG_6553

Ook de verpakkingen vind ik super mooi. Het zijn vierkante doosjes en ze bevatten een spiegeltje. De doosjes worden aangeleverd in kartonnetjes dus het word goed beschermd. Wel zie je snel vingerafdrukken op het doosje. De formaat is ook perfect en handig om mee te nemen op reis. Ik ben super enthousiast over deze oogschaduws en als ik weer eens een Kiko bezoek, neem ik er zeker nog een paar mee. Hebben jullie ervaring met deze oogschaduws?

13 Reacties op Kiko Water Eyeshadow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ acht = elf

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin