Indulge-Ambient1-72

Ik hoor altijd heel goede verhalen over de producten van MAC en wat was ik blij toen ik een persbericht in mijn mailbox zag staan. Het persbericht ging over de nieuwe Indulge collectie en wat een prachtige collectie is dit! Het zijn allemaal make-upjes die je gaan verwennen. Zelf heb ik alleen maar een blush van Mac, maar ik wil zeker meer hebben. Mac verrast me altijd weer en vooral met hun Limited Editions. Ik kwijl al bijna van het bovenstaande plaatje.

‘Je bent uitgenodigd voor een decadent diner, waar geen smaak te extravagant is en geen gedrag te buitensporig. Op het menu: Cremeblend blush welke de huid overspoelt met een sensuele gloed, terwijl eye shadow smeult voor de ultieme verleiding, versterkt door fluidline in gilt gourmet en deliciously rich. Haute & Naughty too black lash maakt de wimpers donkerder dan ooit. Tevoren en verlengt, terwijl lipstick en lipglass de tintuigen verder bedwelmen. Gelakte nagels glimmen als juwelen en gesmolten metallics.’

Indulge-Lipstick-SmashHit-72

De lipsticks van Mac zijn meestal prachtig en dit keer hebben ze weer vijf nieuwe lipsticks. Smash Hit is een glimmende gouden kleur die je verblind. By Design is een zachte shimmery beige kleur. Feed the Senses is een nude kleurtje met een glansje. Just a Bite is een mix tussen blauw en rood en heeft iets weg van satijn. En als laatste Sweet Succulence dat is een diep glanzige kleur. De verkoopprijs van de lipsticks is €18,50.

Indulge-Lipglass-LustForLife-72

Persoonlijk houd ik meer van lipgloss dan lipstick en hoewel ik me afvraag waarom het ‘lipglass’ heet, vind ik de bovenste kleur wel prachtig. Ook hier hebben ze weer vijf nieuwe lipglasses (heet dat zo?). Als eerste Ultimate Dish en dat is een lichte beige kleur met een mooi glans. Liquer is een shimmering taupe kleurtje en daar ben ik ook erg benieuwd naar. Fashion Punch is meer draagbaar en is een neutrale roze kleur. Lust for Life is een donkere kersen kleur en volgens mij is dat degene op het plaatje. En als laatste de Utterly Tart en dat is een diep rode kleur. De exacte prijs van de glassjes weet ik niet, maar ik denk dat ze ook rond de €15,00 liggen.

Indulge-EyeShadow-ThreeRingYellow-72

Ik hoor ook heel veel goede verhalen over de oogschaduws van Mac en wat zou ik ze graag eens willen testen. Mac kondigt acht verschillende nieuwe kleuren aan voor in de collectie. Gilty Morsel is een glitterige lichte gouden kleur. Sex & the Oyster is een mix tussen grijs, blauw en groen. Three Ring Yellow is een gele kleur en dat is de kleur op de foto. Divine Decadence is een zachte bronzen kleur. Deep Cravings is een donkere shimmery grijze kleur. Eat, Love is een diepe smaragd kleur. Beluga is een donkere kool kleur met glans. En als laatste Palace Pedigreed en dat is een donkere satijnen kleur. De verkoopprijs is €17,00.

Indulge-NailLacquer-ScreeningRoom-72

Nagellak kan ik niet genoeg hebben en Mac krijgt zes nieuwe lakjes in hun collectie. Altijd als ik naar de Mac Store ga, neem ik altijd een kijkje tussen de nagellakjes, want ze zijn zo mooi! Als eerst Magnificent Feast is een sprankelende echt gouden kleur en dat staat heel mooi bij mijn huidskleur. Sinfully Sweet is een champagne kleurtje met glitters. Over-Indulge is een sprankelende bronzen kleur met een gouden glans. Impassioned is een heldere warme roze kleur. Rebel is een crème achtige kleur. En als laatste de Screening Room is een groenblauwe kleur en die staat op de foto hierboven. De verkoopprijs is €13,50.

Indulge-Beauty1-72

Verder komen er ook nog drie gel eyeliners uit in een gouden, bronzen en een zwarte kleur voor €18,00. Ook twee cremeblend blushes in een zachte neutrale roze kleur en een wat diepere rood/roze kleur voor €21,00. Ze beloven ook dat de Haute & Naughty too black Lash de wimpers donkerder dan ooit maken en dit wonderproduct gaat €22,00 kosten. Als laatst komt Mac nog met twee kwasten voor €22,00, een fluffy kwast  en een schuin afgesneden kwast.

Mag ik even zeggen dat ik de namen ongelooflijk tof vind! Of ik dit een echte ‘verwen’ collectie vind, jazeker. Ik weet zeker dat ik nog langs Mac ga om rustig de nieuwe producten te bekijken. De nieuwe producten zijn wel pas vanaf 7 september beschikbaar in de Mac Store, Counters en de webshop. Gaan jullie wat scoren van de nieuwe producten?

14 Reacties op MAC – Indulge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zes + = twaalf

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin