IMG_5761

Ik hoorde al veel verhalen over de Pump Up Booster Waterproof mascara en eyeliner. Ik kon niet wachten om het ook zelf te ervaren en ik heb ze een tijdje uitgetest. Ze zeggen dat ze waterproef zijn, maar zijn ze dat ook? Het zou natuurlijk fantastisch zijn als je gewoon kan zwemmen zonder dat je je druk maakt om uitgelopen make-up.

IMG_5769

Zoals ik al vaker heb verteld, ben ik een ramp met eyeliner. Ik kan het gewoonweg niet. Ik gebruik meer vilt eyeliners, dan kwastjes en misschien zou dit makkelijker aanbrengen. En inderdaad! Dit brengt ietwat makkelijker aan dan een vilt eyeliner. Het is nog niet helemaal goed en recht, maar oefening baart kunst. Deze eyeliner heeft de naam ‘001 100% BLACK’. En die naam mag hij zeker dragen. Hij is echt pikzwart en dat moeten we hebben.

IMG_5767

De mascara draagt de naam ‘001 EXTRA BLACK’. Hij is inderdaad zwart, maar ik heb mijn vraagtekens bij het woord extra. De applicator is best groot en normaal heb ik er wel goede ervaringen mee, maar mijn wimpers werden niet veel langer en kregen ook bijna geen volume. Ze voelden hard aan, maar meer zag ik er eigenlijk niet van. Je hebt wel het gevoel dat je iets op hebt, maar echt verschil zie ik niet.

IMG_5831

Hier zijn de swatches. Zoals jullie kunnen zien, vlekt de mascara best erg en dat zie je het meesten aan de onderkant van mijn oog. Het spreidt mijn wimpers ook niet echt. De eyeliner is echt pikzwart en in de zon heeft hij een glansje. Zoals ik al zei, is het wel gelukt met het aanbrengen, maar een wing heb ik maar even gelaten. Excuses voor mijn glanzige huid.

IMG_5756

De eyeliner vind ik erg fijn in gebruik en de mascara mwha. De verpakkingen vind ik echter wel erg leuk en vrolijk ogen, like! De vraag is natuurlijk of ze waterproef zijn en dat zijn ze. Een duik in het zwembad overleven ze, maar je moet er niet in wrijven. Hebben jullie ervaring met deze producten?

15 Reacties op Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vijf × = vijftien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin