IMG_4838

Ik vertelde gisteren dat ik een winactie had gewonnen van Chiara en vandaag kreeg ik hem binnen via de post. Ik was heel ergĀ enthousiast, want dit is de eerste keer dat ik een winactie won en omdat ik niet zo goed wist hoe het kettinkje eruit zag. Verder is Chiara ook een ontzettend goede en leuke blogster en ik houd van haar site. Ze maakt zulke mooie foto’s en ze schrijft super goed Engels. Maar back to the point, het kettinkje.

IMG_4840

Ik draag eigenlijk heel sporadisch kettingen en goud-achtige sieraden draag ik eigenlijk nooit. Bij goud tinten voel ik me al snel een ‘zwarte piet’ en ik heb geen idee hoe dat komt. Het is een dun kettinkje met een klein, subtiel kruisje eraan. Ik houd van kruisjes, dus dat is een meevaller. Hier komt de kleur erg goed overheen en hier kunnen jullie goed zien hoe klein hij daadwerkelijk is.

IMG_4849

Hier draag ik het kettinkje en ik moet zeggen dat ik hem echt niet verkeerd vind staan. De kleur staat mij juist erg goed en ik weet nu ook dat ik deze ketting vaak ga dragen. Ik kreeg er zelfs al complimentjes op, te leuk. Het is een hoog model qua ketting, als je dat zo noemt dan, haha. Het formaat is perfect en heel lieflijk. Mijn kruisjes obsessie is zich lekker aan het uitbreiden en dat vind ik erg leuk.

IMG_4832

Daarbij kreeg ik ook dit super lieve briefje. Ik wil een leuke plek in mijn kamer om al mijn leuke en lieve briefjes op te hangen, maar ik heb nog geen idee waar. Chiara is een heel lieve meid en ik ben heel blij met mijn nieuwe ketting en ik zou hem veel dragen. Wat vinden jullie van mijn nieuwe ketting?

21 Reacties op New in: cross necklace

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vijf − = nul

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin