IMG_0904

Ik ben niet het standaard meisje dat graag strings draagt. Ik houd het liever bij boxers. Mijn lievelings boxers zijn van Pieces, omdat je heel veel mogelijkheden hebt qua print. Standaard effen kleuren vind ik persoonlijk niet zo leuk en niet zo speels. Ik heb normaliter maat M, maar omdat ik die andere twee ook onwijs leuk vond, lagen deze ook op de toonbank. Het zakt niet van mijn kont af, dus moet het goed zijn. Klik op meer lezen, als jullie de leuke printjes willen zien.

IMG_0905

Deze boxer hadden ze wel in mijn maat. Hoe schattig is dit, met lieve poesjes en hondjes erop. Alle diertjes lopen door elkaar heen en dat is erg leuk. De rand is paars met donker roze letters en dat vind ik eigenlijk niet zo goed staan bij de print zelf, maar de boortjes zijn ook goed paars afgewerkt.

IMG_0907

Deze onderbroek vond ik echt super schattig met vogeltjes en hartjes. Je moet wel goed kijken, want mijn moeder dacht dat het wietplantjes waren. Mijn liefde voor vogels is erg groot en ik maakte een sprongetje toen ik deze onderbroek in mijn handen had.

IMG_0908

Deze onderbroek past goed bij mijn nieuwe beha, maar die laat ik jullie niet zien. Dit vind ik echt een winterse onderbroek of eigenlijk herfst met blaadjes. De onderkleur vind ik erg mooi en staat goed bij mijn huidskleur. De witte letters op de band maken hem af.

Ik heb deze onderbroeken bij de Vera Mode gekocht. Per stuk kosten ze €5,95 en je hebt er drie voor €14,95. Dat is dus een redelijke prijs. Ik ben blij met mijn aankoopjes. Dragen jullie vaak boxers?

8 Reacties op New in: underwear

 • Pieces heeft echt leuke onderbroeken, de patroontjes zijn echt meer dan adorable, haha :) Alleen vind ik buiten dat, die van de HEMA véél fijner, omdat die een stuk goedkoper zijn, en naar mijn mening lekkerder zitten :)

 • Erg leuk, vooral die eerste is mooi! Wat heb jij trouwens een leuke blog. Volgens mij volg ik je nog niet.
  Liefs

 • Ze zien er heel leuk uit, en het feit dat ze niet van je kont afzakken is ideaal. Ik moet toch maar eens gaan kijken naar die boxers in de winkel ;D

 • Ik draag zowel boxers als strings. Boxers met slapen en onder broeken, strings met sporten en onder panty’s of heel strakke broeken waar een boxer zou tekenen.
  Ik ben zelf fan van de hema-boxers met een printje. Die zijn voor de hema relatief duur, acht euro geloof ik (misschien wel voor twee? dat weet ik even niet) maar ze blijven heel mooi in de was en knellen niet te veel op mijn ‘love-handles’ (niet dat ik die heb, natuurlijk 😉 ).
  Van de Pieces heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd, maar waarom weet ik eigenlijk niet. Nu wel even een ondergoedstop afgekondigd want m’n la voor ondergoed puilt uit dus ik heb eigenlijk écht niks nodig maar ’t is zoiets verleidelijks om te komen omdat ’t altijd leuk staat en past 😉

 • Ik vind die broekjes heel fijn om in te slapen :) zitten gewoon comfortabel en blijven goed zitten :) Leuke printjes hebben deze!

 • Ze hebben inderdaad erg leuke printjes, maar ik vind ze totaal niet lekker zitten ;-).
  Ieder z’n ding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zeven × een =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin