IMG_7607

Jullie konden eergisteren lezen dat ik naar de lancering van PIMP was gegaan afgelopen vrijdag. Ik kreeg de No Curls No Glory lijn mee naar huis en dat is speciaal ontwikkelt voor krullend haar. Ook werkt deze lijn goed tegen pluizig en breekbaar haar. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een cream. In dit artikel ga ik er dieper op in en laat ik voor en na foto’s zien.

Shampoo
‘Zonder lef geen glorie. Kom op en ga de strijd aan met droog, pluizig en breekbaar haar. De creamy No Curls No Glory shampoo bevat elf vochtherstellende, botanische extracten. Zo wordt de vochtbalans van het haar hersteld. De shampoo is kleurveilig en geeft je haar de boost die het nodig heeft. En natuurlijk de glorie, die weer in volle eer hersteld wordt.’

Conditioner
‘De proteïnen en aminozuren in de No Curls No Glory conditioner dringen diep door in het haar en zorgen voor een nieuwe structuur. Pure botanische extracten verstevigen en revitaliseren. Het resultaat: gezond en krullend haar in een perfecte conditie, met een unieke glans. En natuurlijk de eeuwige glorie die daar bij hoort’.

Cream
‘De heerlijk ruikende No Curls No Glory cream geeft stevigheid aan krullen. Het activeert en zorgt voor een stevig maar pluisvrij effect. Speciale oliën beschermen het haar tegen thermische bronnen en uv-straling. Het resultaat: een natuurlijke glans en textuur van de krullen. Glorieus, kunnen we wel zeggen.’

voor

Dit was mijn haar voordat ik ging douchen. Er zit slag in mijn haar, maar echte pijpenkrullen heb ik niet. Mijn haar zag er al best verzorgd en goed uit, maar hier en daar pluist het. Ik ging mijn haar wassen op dinsdag en ik had het daarvoor op zondag gewassen. Mijn haar was nog redelijk schoon, maar ik wilde de producten zo graag proberen dat ik toch onder de douche sprong. Ik ging trouwens experimenteren met mijn lippen en daardoor zien ze er zo roze uit… excuses.

Shampoo
Als eerst gebruikte ik de shampoo, logisch. Het viel me op dat het heel romig en soppig uit de verpakking kwam, maar daardoor heb je ook niet zo veel nodig. In deed een beetje op mijn handen en dat masseerde ik op mijn hoofdhuid en op mijn natte haren. Het viel me gelijk op dat het niet heel erg ging schuimen en daardoor kreeg ik even het gevoel dat ik veel te weinig shampoo had gebruikt, maar na een tijdje begon ik schuim op mijn handen te zien. Ik liet het even inwerken en toen spoelde ik het eruit. Mijn haar voelde toen heel glad aan en dat vond ik erg vreemd, want zo glad is het nog nooit geweest. De geur sprak me erg aan en het deed me aan citroensnoepjes denken. Het rook heel subtiel, dus ik rook niet gelijk naar een citroentje.

Conditioner
Nadat ik mijn haar had gewassen met de shampoo deed ik er een beetje conditioner in en voornamelijk in mijn puntjes en de lengtes. Normaliter hoor je het door te kammen, maar persoonlijk doe ik dat liever met mijn vingers. Ik liet het een minuut of vijf intrekken en daarna spoelde ik het zorgvuldig uit. Mijn haar kreeg toen meer glans en mijn haar was bijna klitvrij. De substantie is eigenlijk net als andere conditioners. Ik verwachtte dat de geur hetzelfde was als bij de shampoo, maar bij de conditioner rook ik veel zoetigheid. Ik kan niet thuisbrengen waar het precies naar rook.

Cream
Als laatst deed ik de crème in mijn haar. Mijn haar was handdoekdroog en ik nam een klein beetje op mijn hand. Ik maakte bouncy bewegingen met mijn haar en kneed de krullen een beetje op. Daarna liet ik het natuurlijk drogen. Je kan de crème ook op droog haar aanbrengen en daarmee voorkom je dat je haar pluist. De crème heeft een pasta substantie en hij ruikt heerlijk. Hierbij kan ik de geur ook niet thuisbrengen. Het was wel erg fijn om met een crème te werken. Het was ook nieuw voor mij, want hiervoor gebruikte ik eigenlijk nooit een crème voor het haar.

na

Dit was mijn haar toen het helemaal was opgedroogd. Wat mij gelijk op viel, is dat ik pijpenkrullen kreeg en dat mijn haar minder pluiste. Mijn slag verdween en er kwamen mooie krullen tevoorschijn. Mijn haar zag er ook perfect en verzorgd uit, alsof ik uren voor de spiegel heb gestaan. Wat ik nog niet had vermeld is dat alle producten parabenen en sulfaten vrij zijn, pretty. Ik kreeg ook veel complimentjes over mijn haar, terwijl ik niets had gezegd. Ze vroegen zelfs of ik mijn haar had gekruld, uhmm nee.

Ik zie duidelijk dat deze lijn mijn krullen mooier laat uitkomen, maar PIMP heeft nog meer. Ze hebben ook de volgende lijnen: Beauty And Brains Volume, Spic And Span Daily, Finish en Style. Voor ieder wat wils. Heb je juist meer volume nodig, dat kan je gaan voor Beauty And Brains Volume en als je je haar wat meer wil stylen kan je gaan voor Style. Alle lijnen zijn verschillend qua producten, dus je hebt niet automatisch alleen een shampoo, conditioner en een crème.

IMG_7622

De namen van de producten vind ik geweldig, de geuren vind ik geweldig en de verpakking vind ik ook geweldig. Het ziet er erg leuk uit, maar ook erg strak. Wat ik al zei ik mijn vorige artikel: Het unieke van dit merk is, is dat ze de producten graag willen verkopen bij ‘normale’ winkels bijvoorbeeld Man at Work. Het zou toch super zijn als kledingwinkels ook haar producten verkopen!? Alle producten van PIMP zijn €19,95 per stuk en dat is een redelijk schappelijke prijs. Je kan er sowieso erg lang mee doen en tot nu toe zijn ze alleen nog hier te koop.

PIMP is echt een merk waar ik van ben gaan houden. Ik ken het pas een weekje, maar ik vind het een top merk. De mensen achter PIMP zijn leuk en lief en het totaalplaatje is super. Ik hoop dat PIMP een nieuwe trend wordt in Nederland en dat iedereen deze producten gaat gebruiken. Ik gun het ze zo en ook de mensen die het gebruiken, want het haar wordt er veel beter op. PIMP maakt ook zijn beloftes waar en dat vind ik erg fijn. Ze maken geen standaard beloften, maar blijven origineel. Ik ga deze producten met liefde opmaken, want ik ben enthousiast! Als jullie meer informatie willen over PIMP, dan moeten jullie hier klikken. Zijn jullie net zo enthousiast als ik?

17 Reacties op No Curls No Glory – PIMP Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vijf − vier =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin