IMG_0877

Worden jullie al een beetje gek van mijn geurkaarsen obsessie? Ik houd van de geurkaarsen van Bath and Bodyworks en laatst kreeg ik dit pakketje weer binnen. Ik had een willekeurige geur gekozen, zodat ik mezelf kon verassen. Ik was redelijk enthousiast over de levertijd, want meestal duurt dat een week of twee en dit keer maar één.

IMG_0868

De kleur van de geurkaars is wit en misschien had ik stiekem een ander leuk kleurtje verwacht. Maar het plaatje maakt het goed en het ziet er heel zomers uit met parasols en het strand. Helaas moeten we eraan geloven dat het nog dik winter is. Hij straalt daarentegen wel frisheid uit.

IMG_0871

De geur is in één woord heerlijk. Het is een heel fris en fruitig luchtje met komkommer met een vleugje meloen. Het grappige is, dat deze geurkaars ongeveer hetzelfde ruikt als Marc Jacobs Dot luchtje. Dit is mijn lievelingsparfum, maar de prijs houd mij tegen om het luchtje te kopen. Ik was dus dubbel enthousiast, want zo kan ik het luchtje wel bij me houden.

IMG_0876

Bath and Bodyworks, als ik een keer in jou kom, beroof ik je helemaal leeg. Ik wil al jouw geurkaarsen proberen, even als al jouw andere producten. Ik word helemaal vrolijk van al die lekkere luchtjes en geurtjes.

Ik heb me voorgenomen om even geen geurkaarsen meer aan te schaffen. Hebben jullie kaarsen van Bath and Bodyworks?

6 Reacties op Oceanside

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− vier = vier

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin