Erika-Eleniak

De wereldberoemde Baywatch Babe Erika Eleniak komt naar Nederland.

Erika Eleniak komt begin augustus vanuit L.A. overgevlogen naar Europa. Ze komt  speciaal naar Nederland om haar favoriete kapper, John Beerens, een bezoek te brengen. John Beerens was jaren verantwoordelijk voor de blonde lokken van de wereldberoemde Baywatch babe en zij twijfelde er dan ook geen seconde aan om tijdens haar verblijf in Europa naar Tilburg te komen om haar coupe te laten bewerken door John Beerens. Vervolgens zal Eleniak afreizen naar Turkije waar zij een belangrijke cosmetische ingreep zal ondergaan bij Dr. Hasan Findik in Istanboel.

13-4

Erika Eleniak beter bekend als ‘Shauni McClain’  uit de serie Baywatch komt in samenwerking met haar management Hollywood Produksiyon naar Nederland.  Erika Eleniak maakte haar debuut met de wereldberoemde film E.T. onder regie van Stephen Spielberg.  Later speelde zij in verschillende A films naast bekende namen zoals bijvoorbeeld Steven Seagal  in de film ‘’Under Siege’’.  Verder was Erika Eleniak te bewonderen in verschillende hitseries als CSI, Desperate Housewives en Beverly Hillbillies. Ze stond verschillende keren in de Amerikaanse Playboy en was  ‘’Playmate of the month’’ in 1989. Naast acteren en poseren beschikt Eleniak ook over de capaciteiten om te presenteren, dit zagen we in de Amerikaanse serie ‘’All That’’. De meeste mensen zullen haar echter kennen van de hitserie Baywatch waarin zij de rol van ‘’Shauni McClain’’ vertolkte. Eleniak maakte in Baywatch deel uit van de wereldberoemde sterrencast bestaande uit o.a. Pamela AndersonDavid Hasselhoff enCarmen Electra.

600full-erika-eleniak

Erika Eleniak zal donderdag 8 augustus a.s. een bezoek brengen aan de beautywebshop JohnBeerens.com aan de Tijvoortsebaan 8 in Goirle. Van 17:30 tot 18:30 zal er een persmoment plaatsvinden waarbij het mogelijk is om Erika Eleniak te fotograferen en te interviewen. Later op de avond zal Erika aanwezig zijn bij de Waterjump in Tilburg. Hier zal een heuse Baywatch party plaatsvinden, speciaal ter gelegenheid van de komst van deze Hollywoodster! Ook hier is het mogelijk om Erika Eleniak samen met John Beerens te fotograferen. Ontmoet ik jullie ook op 8 augustus?

9 Reacties op Ontmoet Erika Eleniak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× drie = drie

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin