IMG_5284

Ik mocht van VintageStore twee producten uitkiezen om te reviewen op mijn site en ik had een ringetje gekozen en een armbandje. Jullie hadden ze al voorbij zien komen in mijn vorige video, maar nu wil ik ze gaan beschrijven, want ik ben enthousiast. Het kwam trouwens aan in een leuk roze papiertje wat ook de ondergrond is van deze pareltjes.

IMG_5289

Ik kan helaas geen betere foto maken van de ring als dit, maar we zien het. Sorry dat mijn afdruk van mijn ring op mijn middelvinger heel erg is, maar goed. Het gaat eenmaal over de ringvinger-ring. De maat is voor mij precies goed en ik heb ‘normale’ vingers. Toen ik hem binnenkreeg zat er een vies laagje overheen, maar dat had ik er binnen no time vanaf. Het is een ringetje met een vierkantje in het midden. Daarin zit dan weer een klein pareltje en dat vind ik erg mooi. Ik houd sowieso meer van zilveren sieraden dan van goud. Het is overigens nep, maar dit ringetje kost €5,00 dus dat is niets.

IMG_5294

Het armbandje is ook heel schattig. Ik moet nog een beetje kijken hoe ik sieraden moet gaan fotograferen, maar hier kan je het wel het beste zien. Het draad waarvan het gemaakt is, voelt erg apart aan. Daar is niets mis mee, want ik vind het wel apart ogen en het heeft iets aparts. Ik heb dit armbandje gekozen, omdat ik de kraaltjes zo leuk vond. Hij past wel nét om mijn pols. Ik ben erg blij met dit schattige armbandje en ik zou hem veel willen dragen. Het geeft iets romantisch en iets lieflijks. Dit armbandje kost volgens mij iets van €12,00 en dat vind ik hem zeker waard.

IMG_5283

VintageStore is niet alleen een webshop met sieraden, maar ze verkopen ook kleding en dingetjes voor in het huis. Ik ben erg blij dat ik deze webshop heb ontdekt. De site indeling vind ik ook erg handig en goed ingedeeld. Het is overzichtelijk en daar houd ik van. VintageStore houdt van bloemen, van sierlijke stoffen uit de 70’s of juist het grave linnen uit de jaren 40. Ze willen een romantische kijk geven aan de producten en ik houd ervan! Neem zeker eens een kijkje op hun site, want het is zeker een kijkje waard. Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinsten?

9 Reacties op Sieraden bij VintageStore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


acht + = vijftien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin