IMG_5706Mijn haar is erg droog de laatste tijd en een haarmasker is de ideale oplossing. De haarmasker van Toni&Guy had ik al een tijdje in mijn bezit, maar ik wilde eerst een andere opmaken. Toni&Guy is nog niet zo heel lang in Nederland, maar is wel al erg bekend. Ik heb dit haarmasker gekregen in een goodiebag in mei, dus nu is het tijd om het te gebruiken! Het masker zit verstopt in dit doosje, wat het al wat chiquer maakt.

IMG_5708

De verpakking ziet er niet goedkoop uit en dat is een pluspunt. Het potje bevat 200ml en dat is een beste hoeveelheid. Het is een diepe conditioner die ervoor zorgt dat het haar gerepareerd wordt en beschadigd haar tegengaat. Het verzacht je haar en het geeft je een gezonde glans van de wortel tot aan de punt. Maar is dat ook waar?

IMG_5711

De substantie is dik en romig en het heeft een witte kleur. Ik vond het lastig om in te schatten hoeveel ik precies nodig had. Bij mijn andere haarmasker had ik maar heel weinig nodig, dus van deze gebruikte ik ook dezelfde hoeveelheid. Ik ging eerst mijn haar wassen met shampoo en toen deed ik het masker erin. Ik liet het 5 minuten intrekken en toen spoelde ik het er weer uit. Onder de douche merkte ik er nog niet heel veel van, maar toen het eenmaal was opgedroogd, was het echt heel zacht en het glansde mooi.

Omdat je maar heel weinig hoeft te gebruiken, kan je er bizar lang mee doen. Ik ga dit masker een keer in de week gebruiken, want dat is voor mij genoeg. Het is niet het beste masker dat ik heb gehad, maar hij doet zijn werking. Hij beloofd echter wel dat je meer volume krijgt en dat is niet het geval. Gelukkig voor mij, want ik heb al erg dik haar. Gebruiken jullie vaak haarmaskers en van welk merk?

10 Reacties op Toni & Guy ~ Nourish Reconstruction hair mask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− vier = drie

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin