IMG_5108

Ik kreeg laatst een pakketje opgestuurd van Trind en daar zaten vier heel mooie lakjes in. Ik had er al een unboxing video van gemaakt, maar jullie wilden er ook swatches van zien. In de video zei ik dat ze geen namen hadden, maar dat hebben ze wel. Van links naar rechts: Tropical blue, Minty Mojito, Purple Sunset en Blue Lagoon. Mijn foto’s zijn niet al te best, aangezien mijn nagels steeds afbreken en ik mijn ‘goede’ hand moest lakken.

IMG_5101

Tropical Blue is een mooie donkere kleur en hij bevat lichte glitters en een mooie shimmer. Vooral mijn pink is een drama geweest met lakken, omdat die nagel net was afgebroken. Het is een diep blauwe kleur en persoonlijk vind ik hem niet geschikt voor de lente. Hij is daarentegen wel erg vrolijk qua kleur. Hier heb ik het met twee laagjes gedaan, maar met één laagje zou hij ook al mooi dekken.

IMG_5091

Minty Mojito is mijn favoriet, want ik houd van mint groen. Sorry voor de donker blauwe randen, maar dat kreeg ik er niet zo goed vanaf. Hij past goed bij mijn trui die je op de achtergrond kan zien. Na twee laagjes dekt hij al super goed. Hij is een beetje mat, maar dat maakt hem wel uniek. Het is dus een pastel kleurtje en dat past goed bij de lente. Ik heb meer mint groene lakjes, maar deze vind ik het mooist.

IMG_5082

Purple Sunset is een heel mooi paars kleurtje. Dit soort paars kom ik eigenlijk heel sporadisch tegen. Hier zit ook geen poespas aan, maar dat hoeft ook niet. Hier heb ik twee laagjes op. Dit vind ik wel een heel lieflijk kleurtje voor de lente. Ik zou hem graag willen combineren met een simpel outfitje.

IMG_5085

En als laatst Blue Lagoon’. Dit is ook een mooi opvallend  blauw kleurtje. Er zitten heel subtiele glitters in en dat maakt hem uniek. Hier heb ik twee laagjes op, maar ik denk dat hij mooier is met een derde laagje erbij. Sorry voor het vlekje op mijn middelvinger, maar ik ben geen held op het gebied van swatchen.

Dit waren mijn swatches van Trind en ik hoop dat jullie de kleuren net zo mooi vonden als ik. Trind is het merk met de lange doppen en ik had nog niets van dit merk. Ik weet zeker dat ik meer lakjes van dit merk wil hebben. Ze kosten €9,95 per stuk en ze zijn te koop bij de meeste winkels van de grote keten Etos, DA en Douglas. Voor weer informatie kunnen jullie kijken bij Trind.com. Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie?

13 Reacties op Trind Paradise Island collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× zeven = vijfendertig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin