IMG_5474

Weten jullie nog dat ik een artikeltje online had gezet over producten van Cosart? Nu mag ik van Bianca’s finishing touch een oogschaduwbasis weggeven ter waarde van € 9,50.

Ik heb de oogschaduwbasis bijna iedere dag gebruikt en hij werkt super. Veel meiden hebben de oogschaduwbasis van Essence, maar met de oogschaduwbasis van Cosart blijft het langer zitten.

Geciteerd uit mijn review: “Ik ben er echt heel enthousiast over en je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig. Een bolletje ter grootte van een luciferkop is voldoende voor beide ogen. Ik doe het eerst op mijn vinger en dan verdeel ik het op mijn oogleden. Nadat de oogschaduwbasis goed is verdeeld, doe je er oogschaduw overheen. Ik ging het testen op mijn hand, maar die foto’s waren helaas mislukt. Er had een stukje zonder de oogschaduwbasis en een stukje met oogschaduwbasis. Wat opmerkelijk was, was dat het met de oogschaduwbasis erg lang bleef zitten. Daar is het uiteraard ook voor bedoeld. Ik ging ook een testje doen met deze oogschaduwbasis en die van Essence. Bij Cosart wordt de kleur intenser dan bij die van Essence. Cosart wint de battle!”

Wat moet jij doen om de oogschaduwbasis te winnen?

–          De facebookpagina van BiancaFinishingTouch liken of haar op Twitter volgen

–          De facebookpagina van Ashleey.nl liken of mij op Twitter volgen

–          Mij volgen op Bloglovin’

–          En een reactie achterlaten dat je meedoet

–          Eventueel op mij abonneren op YouTube

Laat een reactie achter en ik mail de winnares over precies een weekje. Wil jij dit product in jouw bezit?

14 Reacties op WIN: oogschaduwbasis van Cosart

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin