IMG_5534

Ik had laatst een winactie gewonnen van BeautyNailsFun.nl en ik won een pakketje met Teeez producten. Ik heb alleen vier gekleurde eyeliners van Teeez, maar ik wilde graag nog meer producten hebben. Teeez verkopen ze alleen niet in mijn stadje en deze winactie liet ik natuurlijk niet voorbij gaan. Wat was ik blij toen ik een mailtje kreeg dat ik deze mooie producten mocht ontvangen. Ik heb producten van de La Isla Chique collectie gekregen en ik heb uiteraard de producten getest. Het gaat om een lipstick, lipgloss, cream blush, eyeshadow, eye pencil en een eyeliner.

IMG_5552

Als eerst de Eye Pencil en de Eye Liner.

Onderin zie je het oogpotlood en hij draagt de naam ‘Black de Luxe’. Het moet een intense zwarte kleur zijn, waterproef en makkelijk aan te brengen zijn. De kleur is inderdaad diepzwart en een regenbui heeft hij overleeft. Hij brengt ook erg makkelijk aan, maar dat vind ik eigenlijk wel van bijna alle oogpotloden. Dit soort oogpotlood vind ik het fijnst, omdat je hier niet hoeft te klooien met de puntenslijper of dat de vulling breekt.

Bovenin zie je de eyeliner met dezelfde naam ‘Black de Luxe’. Ik heb nog niet veel eyeliners in mijn bezit en ik draag het eigenlijk ook heel weinig. Ik moet er verandering in brengen, want ik vind het echt super mooi bij meiden staan. Sinds ik deze eyeliner heb, ben ik al vaker aan het oefenen met het aanbrengen ervan. Ook de eyeliner heeft een intense zwarte kleur en is waterproef. Hij is perfect voor professioneel gebruik en ik ben nog maar een beginner haha. Dat kunnen jullie straks terugzien in de swatches.

IMG_5575

Als tweede de Eyeshadow en de Cream Blush.

Links is een grijze oogschaduw te zien en hij draagt de naam ‘Sweet Sins’. De pigmentatie is niet om te klagen. Het kan beter, maar ik vind hem zo wel voldoende. Het heeft een onberispelijke sprankelende afwerking, heeft een diepe kleur en blijft lang zitten. Ook de oogschaduw zat er nog goed op na de regenbui. De kleur ziet er niet heel bijzonder uit, maar wacht maar tot de swatches.

Rechts zie je de crème blush en die draagt de naam ‘Sun Tan Taupe’.  Hij is parabenen vrij, bevat vitamine E, zorgt voor een fluwelen afwerking en heeft een prachtige kleur. De kleur is alleen niets voor mij, tenminste dat denk ik. Ik heb nog nooit een bruinige blush gehad en ook geen crème blush. Het was voor mij een heel nieuw iets. De substantie vind ik erg apart. Het voelt niet echt als een crème, maar ook weer wel. Als je met je vinger over de blush gaat, zit er maar een heel klein beetje op je vinger.

IMG_5587

Swatches oogschaduw en blush.

In de eerste instantie lijkt de oogschaduw gewoon saai grijs, maar toen ik hem eenmaal beter bekeek, zag ik dat er een bruine glans overheen zat. Je verwacht dat het een koele ondertoon heeft, maar het is serieus een warme ondertoon.  Ik was erg benieuwd naar hoe hij mij zou staan en ik was verrast. Normaal zou ik niet zo snel grijs op mijn oogleden doen, maar deze kleur is zo bijzonder. Het is jammer dat ik het niet helemaal goed aan jullie kan laten zien, maar wat is dit mooi.  Het is inderdaad een erg diepe kleur, maar ontzettend mooi.

De blush zie je eigenlijk helemaal niet zitten. Een crème blush komt veel natuurlijker over dan een poeder blush heb ik gemerkt. De kleur valt niet zo erg op, omdat ik al een donkere huid heb. Ik dacht eerst dat deze kleur mij helemaal niet zou staan, maar daarentegen. De kleur staat me best goed en is heel subtiel. Ik denk alleen dat ik hem nog iets dikker moet aanbrengen om meer effect te zien.

IMG_5570

Als laatste de lipgloss en de lipstick.

Links zie je de lipgloss en hij is erg mooi en naturel. Het is een glanzende lipgloss en hij draagt de naam ‘Sheer Gold’. Ik ging hem proberen en ik voelde gelijk rare tintelingen in mijn lippen en het irriteerde mij een beetje. Na een paar minuten haalde ik het eraf, want ik begreep niet waarom het zo tintelde. Toen ik het eraf had gehaald, voelde ik het nog steeds, echt bizar. Ik moet even aan dat gevoel wennen, denk ik. Het is niet een heel erg gevoel, maar als je het niet gewend bent, is het heel vreemd. Het blijkt er op dat deze lipgloss je lippen enorm volume geeft. Ook hydrateert hij je lippen erg goed en ik kreeg enorme zachte lippen van dit product.

De lipstick draagt de naam ‘Pretty in Pink’ en ik wil gelijk even zeggen dat ik me afvraag waarom hij zo heet. Het is een nude kleurtje en ik vind hem niet echt roze te noemen. Dit is, net als de blush, een kleurtje die ik nooit zelf zou kiezen. Ik kon de kleur niet precies op de foto krijgen, maar deze kwam het meeste overheen. Het is een lipstick dat veel beloofd: hij is parabenen vrij, hydrateert heel goed, blijft lang zitten en repareert zelfs beschadigde lippen. Heel fijn, maar of ik hem ook echt als fijn heb ervaren?

IMG_5583

Swatch van de Lipstick.

Nee, zeker niet. Sorry Teeez, maar ik had wel meer van deze lipstick verwacht. Het kan komen omdat ik een donkere huid heb, maar hij trekt heel erg in de lijntjes en hij verdeelt de kleur niet goed. Hij is wel heel romig en dat is meestal wel erg fijn, maar dit is echt te romig naar mijn idee. Even je lippen op elkaar en je hele mond zit onder. Op mijn bovenlip zie je amper wat en op mijn onderlip weer heel veel. Mijn bovenlip is donkerder van zichzelf en daar kan het natuurlijk ook aan liggen. Mijn mond hoeken zijn erg droog en daar zie je de lipstick eigenlijk nog het meeste zitten. Sorry Teeez, maar van jullie lipsticks had ik wel iets meer verwacht.

IMG_5543

Ik ben over het algemeen erg tevreden over de producten van Teeez. De oogschaduw vind ik echt geweldig en de lipstick verschrikkelijk. Het jammere van dit pakketje vind ik, dat er geen mascara bij zit, want dan was het een compleet pakketje geweest. Ik vind het ook vaak jammer dat merken geen rekening houden met donkere dames, zoals ik. Wat ik wel geweldig vind aan Teeez zijn de verpakkingen. Ze zijn zo ontzettend leuk en mooi verpakt in doosjes. Ook de verpakkingen van de producten zelf zijn zo mooi en ze zien er best chique uit. Het hele pakketje kost trouwens €41,95. Hebben jullie producten van Teeez en wat vinden jullie van deze uitgebreide review?

21 Reacties op Teeez – La Isla Chique collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vijf × = veertig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin