IMG_0318

Een dag zonder blush is een dag zonder make-up. Ik draag iedere dag blush, want ik houd van een kleurtje op mijn wangetjes. Ik heb laatst de mogelijkheid gekregen om een blush van Mac te kopen, eu mie guud. Wat ben ik blij met deze blush!

IMG_0321

Is dit geen plaatje? Het geluid al, als je hem openmaakt, geweldig! Dit pareltje heet “Breezy” en het is een Sheertone Shimmer Blush. De kleur is donker roze en heeft lichte glitters in zich. Mij werd aangeraden om een donkere blush te kopen, aangezien ik een donkere huid heb.

IMG_0323

Mijn camera kan de kleur niet heel goed laten overkomen, maar deze komt het meest overeen. De kleur is zo mooi en bijzonder. Ik ben echt blij met deze aanwinst. Mijn allereerste Mac product en wat een mooi speeltje. Die mooie glittertjes. Ik heb hem gekocht bij de Douglas in Utrecht voor 21 euro.

IMG_0326

Hier heb ik de kleur op en helaas zie je hem niet zo goed zitten op de camera. Maar hij staat mij erg goed en ik heb allemaal lichte kleurtjes in mijn stash, maar nu zit er dus een mooi donker kleurtje bij en hij staat mij ietwat vrouwelijker, zover dat dan kan. Ik ben heel erg blij met deze blush. Hebben jullie blushes van Mac en wat vinden jullie ervan?

6 Reacties op Mac Breezy Blush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ negen = veertien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin