IMG_0342

Ik had nieuwe mascara nodig en deze merkte mij gelijk op, omdat ik deze nog niet kon en omdat je poppenogen krijgt. Ik was heel erg benieuwd en ik nam hem mee. Mascara’s van Catrice zijn altijd al mijn favorieten geweest.

IMG_0346

De applicator is een gewoon borsteltje en niet te groot. Het zijn geen haren, maar van een ander materiaal  maar ik weet niet zo goed wat het is, maar ik denk dat jullie wel begrijpen wat ik bedoel. Ik heb niet echt een favoriet als het gaat om het borsteltje.

IMG_0349

Dit is mijn oog zonder mascara, al moet ik wel bekennen dat er nog restjes van de vorige keer op zaten en excuses voor mijn slordige wenkbrauwen. Mijn wimpers zijn over het algemeen al aardig lang en daar ben ik heel erg blij mee. Mensen denken vaak dat ik al mascara op heb, terwijl ik dat niet iedere dag hoef te doen.

IMG_0350

Tadam… Dit is mijn oog met de mascara en eigenlijk is die net als al mijn andere mascara’s. Ik heb niet echt een goede mascara nodig, zoals ik al hiervoor vertelde. Ik krijg in ieder geval geen klonten, want daar heb ik een hekel aan. De mascara spreid je wimpers ook mooi en dat is een pluspunt!

Ik ben erg tevreden over dit product van Catrice. Het kost €3,95 en dat vind ik erg goedkoop voor zo’n mascara. Wat is jullie lievelings–mascara?

9 Reacties op Catrice Glamour Doll

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ acht = elf

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin