Katy-Perry_2012

Vroeger had ik niet veel met de liedjes van Katy Perry. Hot N cold en I kissed a girl waren liedjes die ik echt verschrikkelijk vond. Nu vind ik de liedjes van Katy Perry steeds leuker worden en kan ik me ook in haar liedjes vinden. Ik vind haar stem geweldig. Het is een beetje een rauwe vrouwenstem en daar houd ik van.

Katy Perry zelf vind ik een heel mooie vrouw met veel pit. Ik houd van haar looks en haar manier van doen. Uiteraard kennen wij haar alleen als performer. Ze is samen met Lady Gaga een voorbeeld voor mij. Zij uiten zich zo mooi en schamen zich niet. Ik vind de wenkbrauwen van Katy ook zo mooi en indrukwekkend, tot zover dat kan. Uiteraard wordt daar wel veel aan gedaan. Het figuur van Katy spreekt mij ook erg aan, omdat ze mooie benen heeft, niet te dik en niet te dun.

KatyPerry

Zoals ik net ook al zei, ben ik de liedjes van het afgelopen jaar geweldig gaan vinden. Ze heeft zo’n overheerlijke stem en een stem dat mij raakt. Bij veel liedjes van haar heb ik een speciale herinnering. Bij Teenage dream kon ik me helemaal inleven in verband met mijn liefdesleven. Bij Firework gaat het vooral over zelfvertrouwen en als een onzeker meisje raakte dit liedje mij ook. Bij Last Friday night besefte ik pas, dat ik ook moet uitgaan en moet feesten en moet gaan genieten van mijn leven. Bij The one that got away gaat het vooral over dat mensen je verlaten. Dit liedje kwam helemaal in toen ik op vakantie was in de Filipijnen. We zongen dit liedje erg vaak met mijn familie die in de Filipijnen woont. Toen we terug moesten naar huis, moest ik huilen en toen ik dit liedje hoorde, moest ik nog harder huilen. Wide Awake is ook een super mooi nummer, dat over een zware periode uit je leven gaat. Je zit dan in de put en je komt er, naar je gevoel, nooit meer uit. Dit liedje bewijst het tegendeel. Overal gaat de zon weer schijnen.

Over haar clips sta ik steeds weer versteld. Hoe mooi die bewerkt zijn en haar acteerwerk. Ze leeft helemaal in de muziek en dat is zo mooi om te zien. De beelden en haar looks in de clips spreken mij zo erg aan. Ik kan er echt twintig keer achter elkaar naar kijken. De verschillende beelden en vooral het monteren ervan is geweldig. Ik denk ook dat Katy iets van drie uur in de make-up moet. De clips geven mij zo’n indrukwekkend gevoel.

Ik vind Katy Perry een geweldige vrouw en haar liedjes vind ik geweldig. Wat vinden jullie van Katy?

3 Reacties op Katy, we love you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zeven + = acht

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin