IMG_0756

Ik houd van zalfjes en voedende dingetjes en dit keer wil ik met jullie delen hoe ik mijn handen verzorg. In deze periode zijn mijn handen erg droog en pijnlijk. Ik begon deze geweldige producten te gebruiken en mijn handen zijn nu weer mooi en glad. Ik gebruik een scrub, lotion en een balsem van Rituals.

IMG_0758

Gickgo’s Secret is een bijzonder rijke en herstellende handbalsem en is bedoeld om ruwe droge handen te verzachten en te herstellen. Hij is verrijkt met Ginseng en dat is het symbool van onsterfelijkheid. En Ginkgo Biloba houdt in dat je bloedvaten worden verstevigd. De balsem is erg dik, maar daardoor erg lekker en het voelt voedend aan. Mijn handen worden er wel erg vet van en daarom gebruik ik dit product graag als ik ga slapen. Het wordt ook aangeraden om het ’s nachts te gebruiken, omdat het natuurlijke regeneratie proces acht keer sneller werkt. Het is een tube met 75 ml en is €10,00.

IMG_0762

Ik vind het erg fijn om mijn handen in te smeren met een hand lotion. Infinity is daarom perfect voor mij. Deze rijke lotion zorgt ervoor dat je gehydrateerde handen krijgt. Natuurlijke allantoine maakt de handen erg zacht en het trekt erg snel in. Mijn handen voelen heel zacht aan, nadat ik ze heb ingesmeerd. Het ruikt naar zoete sinaasappel en een verkwikkende werking van Japanse munt. De substantie is gelijk aan iedere lotion. Dit is een tube van 75ml en deze is €8,50.

IMG_0759

Deze Hand Therapy is een handscrub die scrubt, voedt en hydrateerd. Je moet dit op droge handen doen en dan rustig masseren. Daarna moet je dit er af spoelen met water en dan je handen drogen. Mijn handen voelen erg gevoed en erg zacht aan. Het is verrijkt met voedende olien en die worden eenvoudig door de huid opgenomen en het herstelt de soepelheid en het vochtbalans. De natuurlijke ingredienten: Karit, Grinseng en Gickgo Biloba, staan bekend om de volgende eigenschappen: – bewezen vertraging van het verouderingsproces – ongeëvenaarde huidhydratatie – goede invloed op de bloedcirculatie. De substantie is erg subtiel en is niet pijnlijk. Deze scrub is te koop van 75 ml voor €11,50.

Ik ben erg tevreden over deze producten. Ik moet zeggen dat ik dit niet iedere dag doe, maar wel iets van twee keer in de week. Mijn handen zien er een stuk beter uit. Misschien is de prijs een tegenvaller, want bijna €30,00 voor dit setje is natuurlijk best prijzig. Hoe verzorgen jullie jullie handen?

12 Reacties op Handen verzorgen met Rituals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


drie − = twee

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin