large (1)

We moeten eraan geloven, de zomer is weg. We moeten weer een jaartje wachten totdat de zon weer heerlijk gaat schijnen en dat we kunnen zwemmen. Natuurlijk heeft de herfst ook zijn leuke kanten en toen ik deze tag zag, wilde ik hem gelijk overnemen.

Wat vind je het leukste aan de herfst?
Als ik aan herfst denk denk ik eigenlijk gelijk aan liefde. Dat klinkt misschien heel raar, maar herfst vind ik altijd gezellig. Het leukste is de knusheid en de gezellige dagen binnen zitten met bijzondere mensen (en dieren) om je heen.

Favoriet drankje?
Thee, thee en Cup-a-Soup, al is dat laatste niet echt drinken. Mijn lievelingsthee is Sterremunt en mijn favoriete Cup-a-Soup is champignon.

Favoriete geur/geurkaars?
Wat een super leuke vraag is dit! Het liefst brand ik de geur van koekjes of kruidige geuren. Geuren die ik al een langere tijd niet meer uit de kast heb gepakt, komen nu weer van pas, yeah. Het liefst brand ik kaarsen van Bath and Bodyworks.

Mooie lipkleur in de herfst?
Persoonlijk draag ik nooit of zelfden lipstick, maar meer een balsem voor bescherming.

Go to moisturizer?
Geen idee eigenlijk, haha.

large (2)
Go to oogschaduw kleur?
In de herfst draag ik het liefst wat donkere kleuren, zoals bordeauxrood en bruin.

Favoriete muziek?
Voor mij maakt het helemaal niet uit wat voor soort muziek ik luister, als het nummer maar goed is, toch?

Favoriete herfst outfit?
Het liefst draag ik gewoon een spijkerbroek met een shirt en een vestje erover heen. Als ik thuis ben, trek ik stiekem liever een thuistrui aan.

Autumn treat?
Eigenlijk weet ik het niet haha.

Favoriete plek?
Mijn favoriete plek is op een plek waar lieve mensen zijn. Ze hoeven niet per se in mijn handbereik te zijn, maar als ze maar een beetje om mij heen zijn dan ben ik blij.

Dit was mijn tag en als jullie hem over willen nemen, mogen jullie dat uiteraard doen en laat dan een linkje achter, want ik vind het leuk om het ook van jullie te lezen. De plaatjes komen van Weheartit.com. Houden jullie van de herfst?

4 Reacties op Autumn TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zeven × negen =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin