kok

In mijn vorige shoplog konden jullie mijn nieuwe harem broek zien van Forever21. Hij heeft een tribal print en ik vind hem super leuk. Het is alleen lastig om hem te combineren, omdat de zakken zo wijd zijn en je het effect niet weg wilt stoppen. Hierboven zie je hoe ik hem laatst had gedragen en hoewel ik het wel vond staan, was ik nog niet helemaal tevreden. De top en het vestje komen ook van de Forever21 en de schoenen komen van de Tango. Omdat ik hiermee in de knoop zat, vond ik het leuk om inspiratie op te doen en daar is Lookbook.com de perfecte site voor.

3295462_PhotoGrid_1379533646108

De 24 jarige Michelle B heeft precies dezelfde harem broek als ik en daarom wilde ik hem erbij zetten. De top komt van de H&M en ik vind het erg leuk en simpel gecombineerd. De top heeft ze in haar broek gestopt en daardoor is alle aandacht naar de broek gericht. De schoenen die zij eronder draagt, zou ik zelf nooit dragen, omdat ik er gewoon niet op kan lopen. Persoonlijk vind ik het ietwat te bloot en zo zou ik nooit poseren, maar het idee is tof.

1014301_simple_black

De 24 jarige Anastasia heeft het wat netter gecombineerd. Het is natuurlijk al wat zakelijker als je geen printjes draagt, maar ze heeft het ontzettend leuk gecombineerd met het riempje om de harem broek. De broek komt trouwens van de Zara en ik vind hem zo leuk dat ik eerdaags ook daarheen ga om te kijken of ze die ook hier verkopen. Daarboven draagt ze een kanten top en de schoenen maken de outfit wat sexyer. Als laatste vind ik de tas ook ontzettend gaaf! Niet zo zeer iets voor mij persoonlijk, maar als ik het zou zien, zou ik verliefd zijn.

597194_springcolors

Als laatste Mayo Wo uit Hong Kong en zij heeft het super schattig gecombineerd. Ze heeft veel kleur terug laten komen en dat maakt het erg speciaal. Het is niet al te druk, maar het heeft wel iets aparts. Het is een blauwe broek en ze heeft hem een mooi detail gegeven, namelijk het gele riempje. Daarboven draagt ze een roze top en de kleur roze laat ze terug komen in haar schoenen. Mag ik even zeggen dat dit de schattigste schoenen zijn die ik heb gezien. Ze draagt blauwe sokken en misschien zou ik zelf daar een andere kleur voor kiezen, maar zo krijg je wel meer accent op de schoentjes. De kleuren zijn over het algemeen vrij zacht en dat is, denk ik, de reden waarom het zo leuk staat. Mayo Wo, mijn complimenten heb je!

Ik heb al wat inspiratie op gedaan en ik kwam erachter dat je ook veel mannen op Lookbook.com ziet met een harem pants en dat staat ook super tof. Ik ben heel blij met mijn harem broek en oh my guud, ik wil hem nu zo vaak gaan dragen. Het wordt misschien wat te koud, maar ik ga er zeker veel plezier aan beleven. Ik heb sinds gisteren een lookbook account, dus als jullie mij willen volgen, mag dat. Ik kocht mijn harem broek bij de F21 voor €17,75 en nu is hij hier afgeprijsd! Hebben jullie een harem pants en hoe combineren jullie dat?

11 Reacties op De Harem Pants

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


een + = twee

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin