IMG_6587

Een kijker van mij ging laatst naar Amerika en dat lieve kind nam twee geurkaarsen voor mij mee van de Bath and Bodyworks. Ik heb al meer geurkaarsen van dit merk, maar die zien er totaal anders uit, zie hier. Ik was daarom dubbel zo enthousiast en laatst ging ik ze bij dat meisje ophalen. Ik had mijn vijf favoriete geuren aan haar doorgegeven en twee daarvan had ze meegenomen. Bath and Bodyworks is helaas niet te koop in Nederland en zij versturen niet naar ons landje. Via Ebay kan je het wel bestellen, maar dat is erg prijzig. Omdat ik de laatste tijd behoorlijk over beauty blog leek het mij leuk om het weer eens over geurkaarsen te hebben. Het zijn overigens mini’s!

IMG_6591

Als eerste Watermelon Lemonade. Het is een heel frisse en lekkere geur. Hij komt uit de zomer collectie en is nu afgeprijsd op de website, maar zoals ik al zei kunnen wij daar geen gebruik van maken. Het is een verfrissende mix van watermeloen ijs, bruisend water en vers geperste Meyer citroenen. Het plaatje vind ik ook erg schattig en de kaars is roze en dat maakt het nog meisjesachtiger, like!

IMG_6595

Als tweede heb ik Lavender Vanilla. Het plaatje ziet er erg ‘koud’ uit en dit is echt een herfst- en wintergeur. Hij ruikt heerlijk zoet met een vleugje lavendel. Ik vond de combinatie erg apart en daarom was ik er zo benieuwd naar. Het is een onvergetelijke geur met een mix van tijdloze lavendel en romige vanille, met een vleugje van cederhout, delicate jasmijn en citrus.

IMG_6600

Wat ik stiekem nog het aller leukste vind van de geurkaarsen zijn de deksels. Al mijn andere Bath and Bodyworks geurkaarsen zijn van plastic en deze geurkaarsen zijn van glas en op de dekseltjes staat: Bath and Bodyworks, hoe leuk. Ook leuk om te weten is dat de geurkaarsen geheel natuurlijk zijn. Ze branden ongeveer 10 tot 15 uur en dat vind ik een redelijke tijd. Mijn liefde voor de Bath and Bodyworks gaat echt exploderen onderhand, want het maakt mij zo gelukkig. Welke geurkaars branden jullie op dit moment?

14 Reacties op Bath and Bodyworks geurkaarsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zeven × vijf =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin