hoi

Ik heb twee kaarsen van Bath and Bodyworks en ik ben verliefd. Ik had ze besteld op Ebay, omdat de site van Bath and Bodyworks niet naar Nederland verzendt. Ik heb twee willekeurige kaarsen uitgekozen, omdat ik gewoon niet kon kiezen. Het zijn deze twee geworden, links Gingerbread en rechts ‘Tis The Season. Het zijn twee kleine varianten van 45 gram.

doei

Gingerbread is de perfecte mix van pittige gember, rijke boter en bruine suiker overgoten met slagroom en vanille glazuur. Een heel lekker zoet geurtje dus. ‘Tis The Season is een mix van gouden appels, dennennaalden en een vakantie cider dat is gecombineerd met een vleugje kaneel. Dit is een heel lekker kruidig geurtje.

IMG_0438

Gingerbread is een heel lekker en zoet geurtje. Ik ruik een heel hevige vanille geur en het doet mij echt denken aan de herfst. Op de voorkant zie je het dak van een Gingerbread huis met lekkere snoepjes. Ik zou serieus een hap willen nemen van deze kaars.

IMG_0441

‘Tis The Season is een heel warme geur. Je ruikt een overheersende kaneel geur en ik vind het een tikkeltje romantisch. Het zou echt een ‘voor het slapen gaan’ geurtje zijn. Op de voorkant zie je kerstkransjes en ze zijn echt super schattig.

Ik ben heel enthousiast over deze kaarsen, want ze ruiken geweldig!!! Omdat ik de kaarsen op Ebay heb besteld, moest je ook verzendkosten betalen. Daarom kostte één kaars €7,05. Ik weet alleen niet hoelang het branduur is, maar ik lees wel dat het erg lang is. Wat vinden jullie van de kaarsen van Bath and Bodyworks?

7 Reacties op Bath and bodyworks candles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× twee = vier

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin