IMG_0220

Ik ging laatst met een vriendin naar de Kruidvat, want ik wilde graag een nieuwe parfum voor in de herfst en de winter. Ik houd niet zo van zoete en fleurige geuren, dus koos ik maar iets heel anders, namelijk Beyoncé Midnight Heat. Het is trouwens een eau de parfum, dus deze zal langer blijven zitten dan een eau de toilette. In dit artikel laat ik jullie weten wat ik ervan vind.

IMG_0222

Ik heb de kleine versie genomen van 15 ml, omdat ik parfums toch nooit opmaak en de geur moet je natuurlijk niet vervelen. Ik vind dit ook meer een avond-parfum en deze zou ik ook minder snel gaan gebruiken. De verpakking vind ik er ook erg classy uitzien en een tikkeltje chique. Net als haar voorgangers, hebben ze allemaal dezelfde vorm.

IMG_0224

Ik vind Heat Midnight echt een avond geur en best licht. Een tikkeltje zoet, maar ook licht kruidig. Ik vind hem opwindend en sexy. Het is echt een vrouwengeur en persoonlijk zou ik hem dragen als ik zou gaan uit eten of een feestje heb. Ik ben niet echt goed met geuren beschrijven, dus ik pak even de noten erbij.

Topnoten: Dragonfruit, stervrucht en pruim
Hartnoten: Paarse Mokara-orchidee, zwarte tulp en pioenroos
Basisnoten: Warme amber, patchoelie en sandelhout

Hij kostte 16 euro en ik kan er verder niet echt iets aan toevoegen. Hebben jullie wel eens de luchtjes van de collectie Heat geroken? 

3 Reacties op Beyoncé Midnight Heat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


drie − = nul

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin