SAM_2319

Ik heb behoorlijk veel kettingen en ik ging ze vanochtend uitzoeken. De leukste kettingen heb ik aan mijn hanger gehangen en de rest heb ik maar in een doosje gestopt. Zoals jullie al kunnen zien, houd ik van aparte figuurtjes aan een bronzen ketting. Ik heb ook nog zilveren kettingen, maar die houden jullie nog van mij tegoed. Ik ga de kettingen één voor één met jullie behandelen.

SAM_2312

Ik ben geadopteerd uit India en daar leven veel olifanten. Ik denk dat ik daarom olifanten ook super leuke dieren vind. Deze ketting heb ik op Ebay gekocht voor nog geen drie euro. Ik weet niet meer bij welke koper, omdat ik hem een poosje heb en het staat niet meer in mijn mail. Ik vind de accenten van het olifantje zo leuk, die voetjes, het oortje en de slurf. Olifanten zijn bolle beesten en daarom vind ik het ook zo leuk, dat er een rond klokje in zijn buik zit. Deze draag ik meestal bij een heel simpel shirtje zonder poespas.

SAM_2304

Dit is een mooie blauwe, oude theepot. Volgens mij heet het anders, maar op dit moment kan ik het woord niet thuisbrengen. Er zitten paarse bloementjes op met groene bladeren. Er zitten mooie steentjes in de bloementjes en de onderkant is mooi gedetailleerd met stipjes. Het is een heel originele ketting en ik heb hem gekocht bij de Primark voor maar drie euro. Deze ketting draag ik meestal op een wit topje, want dan springen de kleuren er mooi uit.

SAM_2291

Dit is mijn favoriet van allemaal. Een zogenoemde carrousel, beter gezegd een draaimolen. Deze ketting is wel aardig zwaar, maar daar ben ik aan gewend geraakt. Ik vind hem zo origineel met drie paarden. De bovenkant vind ik het mooiste, want daar zit een mooi patroon in. In het midden is een stangetje gemaakt met hartjes erin. Ik draag deze ketting bij een zwart topje met een open vestje. Deze heb ik van Ebay en hij kostte geloof ik vier euro.  Dit is dus mijn mooiste, leukste en hipste ketting.

SAM_2311

Deze ketting heb ik ook van Ebay voor maar twee euro. Het is een anker en zoals jullie misschien al weten, ben ik gek op alles wat met boten te maken heeft. Ik hoef hier niet zoveel bij toe te voegen, want er komt niet zoveel in me op bij deze ketting. Ik heb hem nog niet zo heel vaak gedragen, omdat er blauw in zit en dat is soms lastig te combineren. Het leukste aan deze ketting vind ik het roosje aan de bovenkant. Een roosje gepast bij een anker vind ik erg bijzonder.

SAM_2298

Deze is misschien een beetje apart, aangezien de meesten de regen haat. Het is een parapluutje met een zwart/wit strikje erboven. Deze vond ik erg bijzonder, omdat ik een paraplu erg origineel vind aan een ketting. Het is leuk te combineren met een grijs shirtje en met een simpele spijkerbroek. Deze heb ik ook van Ebay en kostte maar een euro. Deze vind ik het minst leuk van deze kettingen.

Dit waren dus mijn favoriete bronzen kettingen. De volgende keer laat ik mijn zilveren kettingen zien. Welke kettingen vonden jullie het leukste en dragen jullie veel kettingen?

2 Reacties op Favorit Jewelry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zes − vijf =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin