BX2esKnCUAE_ndA

Hoi lieve lezers, ik vond het weer eens tijd worden voor een persoonlijke update. Ik ben de laatste tijd erg druk en heb veel nieuwe dingen mogen doen. Ik ben bijvoorbeeld naar een CoolCat Party geweest en had deze week een bloedkeuring om donor te worden.

BX2fc_4CQAAqTAl

Zondag 21 oktober was de CoolCat Party in Rotterdam en daar ging ik heen met Iris. Ik had twee vip kaartjes en daarmee konden wij gratig naar de wc, kregen we beiden drie drankjes gratis en konden wij van bovenaf naar de catwalk kijken. Het was gewoon een discotheek en er was een kleine catwalk waar de nieuwe kleding van CoolCat werd gelanceerd. Het was heel gaaf gedaan, want ze liepen niet heel deftig over de catwalk, maar dansend. Het was heel gaaf om te zien en ook de kledingstukken waren erg leuk. Niet helemaal mijn ding, maar het was wel erg gaaf. Na afloop kregen we nog een kleine goodiebag en daar zat onder andere een beanie, zak chips, zonnebril en een Grazia in. Het was een heel leuke avond en zeker voor herhaling vatbaar.

large (1)

Afgelopen maandag moest ik naar het Revius, een school in mijn woonplaats, en daar worden altijd de bloeddonaties gedaan. Ik had me daarvoor opgegeven en dit keer moest ik voor een keuring komen. Ik moest eerst een vragenlijst invullen en daar stonden aardig wat vragen op. Nadat ik dat had ingevuld, moest ik naar een arts en hij ging mij verder helpen. We gingen de vragen samen doornemen en toen kwam hij met het besluit dat ik moest worden getest of ik malaria heb. Ik ben geboren in India en ik ben twee keer in de Filipijnen geweest. Daarna kreeg ik een prik in mijn vinger en dat deed een beetje pijn. Het dingetje waarmee hij dat deed vond ik erg eng, maar het viel mee. Met het bloed dat uit mijn vinger kwam ging hij mijn ijzergehalte meten. Dat was het minimale en hij gaf aan dat ik meer spinazie en bruine bonen moet eten. Daarna moest ik naar een vrouw en zij ging vijf buisjes bloed bij mij afnemen. Ik was erg zenuwachtig, maar het viel reuze mee. Daarna kreeg ik verband om mijn arm en mocht ik weer naar huis. Het was een bijzondere ervaring en ik ben erg trots op mezelf dat ik het durfte.

Verder ben ik erg druk met school en met stage. We moeten veel verslagen maken en daar ben ik best laat mee begonnen. Ik blog, dus verslagen maken vind ik geen probleem. Op stage moeten we een heel lange lijst van anderhalfduizend bedrijven bellen en daar zijn we al bijna drie weken mee bezig en er komt nu een eind in zicht. De eerste periode is bijna afgelopen en daarna krijg ik het weer wat rustiger. Buiten dit alles gaat het redelijk goed met mij. Heb weer veel nieuwe ideeen voor blogposts en voor video’s. Die komen er snel aan! Hoe gaat het verder met jullie?

5 Reacties op Bloeddonorschap en CoolCat Party

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× vijf = vijfentwintig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin