IMG_6958

In de Vipbox van September ontving ik deze twee lakjes van het merk Guylond Paris. Het merk is nog niet heel bekend in Nederland maar is wel al te vinden bij sommige DA filialen. De nagellakjes zijn verkrijgbaar in setjes van 5 en die zijn goed met elkaar te dragen. Je kan ook een nagel in een andere kleur lakken, want dat is de trend van het moment. De lakjes hebben geen uniek nummer of naam, jammer. De lakjes kosten overigens €4,00 per stuk.

IMG_6940

Ik ben geen held in nagels lakken, maar oh my. De roze kleur is zo prachtig en zo lieflijk. Ik moest gelijk aan baby meisjes denken en ik ben verliefd op deze lieve en schattige kleur. De paarse kleur vind ik alles behalve mooi. Het lijkt eerder zwart en hoewel ik had verwacht dat hij mooi paars bleef, is die gewoon zwart met een paarse ondertoon. Het stelde me helaas teleur. De dekking is overigens wel prima van beide lakjes en ze drogen snel op.

IMG_6960

Ik vind het merk erg leuk, maar ben niet tevreden over de paarse kleur. De roze klein is super leuk en schattig, maar heel bijzonder ook niet. Ze kosten niet erg veel, maar alsnog zou ik liever voor Catrice gaan. Hebben jullie al ervaring met dit merk?

13 Reacties op Guylond Paris – nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vijf − een =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin