IMG_6580

Een zakje waar je water bij moet doen en dat je dan een lekker drankje krijgt? Ik had daar mijn vraagtekens bij. Ik kreeg de mogelijkheid om ze te testen en ik was reuze benieuwd. Ik kreeg negen verschillende smaken en van linksboven naar rechtsonder: pineapple, peache, ice tea, cherry, boost energy, exotic, almond, cola en mango. Ik vind het erg leuk dat ze allemaal verschillende zakjes heeft gestuurd, want zo kan ik elke keer een ander smaakje proberen. Bij Boost Energy moet je 250ml water toevoegen en bij de rest 1,5 liter.

De webshop heet Lekkersuikervrij.nl en dat betekent dus dat de producten geheel suikervrij zijn. Wel zitten er suikervervangers (zoetstoffen) in. Zoetmiddelen als rietsuiker, diksappen, fructose et cetera worden buiten beschouwing gelaten. Tagatose wordt apart behandeld. De voordelen van suikervervangers zijn: ze beinvloeden de suikerspiegel niet tot nauwelijks, veroorzaken geen tandcaries en het heeft een lage calorische waarde. Een nadeel is dat suikervervangers een licht laxerende werking kunnen veroorzaken bij mensen die daar gevoelig voor zijn of bij te veel gebruik.

IMG_6625

Dit is mijn geliefde koeienglas en daar hier zit een beetje cherry in. Het proeft echt naar kersen, maar ik ben niet zo weg van de na smaak. Het is wel een goede dorstlesser en het is makkelijk om mee te nemen naar de sportschool bijvoorbeeld. Normaal water is ook oké, maar als er een smaakje aan zit, is het net iets lekkerder. Het doet mij ook denken aan de camping of vakantie. Als je het erg koud drinkt, is het super lekker en verkoelend, maar de na smaak blijft. Het maakt mijn mond een beetje droog. Je kan het met normaal water mengen, maar met spa rood lijkt het mij lekkerder en ik denk dat de na smaak dan ook verminderd.

Natuurlijk kan je ook meer met deze zakjes, zoals milkshakes maken met melk, sojamelk of rijstmelk. Je kan het ook door de yoghurt of kwart doen voor een lekker toetje of tussendoortje. En als je taart of cake gaat bakken, kan je het als smaakmaker gebruiken. Wat ook een idee is om er waterijsjes van te maken. Voor de volwassenen onder ons, je kan het ook gebruiken om bijvoorbeeld Wodka of Martini te mengen.

IMG_6577

Ik vind het idee wel erg leuk en handig, maar ik vind het meer iets voor op reis, want je kan ze makkelijk meenemen naar de camping of op vakantie. Ze zijn goed tot 2015, dus ik kan ze nog erg lang bewaren en als ik op vakantie ga, neem ik ze zeker mee. Sommigen bevatten ook vitamine C die je dagelijks nodig hebt. De zakjes zijn hier te koop en kosten €0,35 cent per stuk en als je daar ongeveer zes glazen uithaalt, is dat natuurlijk geen geld. Hebben jullie ervaring met drinken uit een zakje? 

9 Reacties op BOLERO – zakjes drinken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ zes = veertien

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin