IMG_6681

Ik had ongeveer een maand geleden een winactie gewonnen van Fablouise en ik ontving allemaal leuke spulletjes. Het leek mij leuk om de inhoud met jullie te delen. Er zitten veel verschillende producten in van make-up tot haar producten. Er zitten ook veel merken bij waar ik nog geen ervaring mee had, dus dat is extra leuk. Ik heb ze niet zo zeer gecategoriseerd, maar heb kleine groepjes gemaakt.

IMG_6685

Als eerst twee lipproducten. Links zie je een cocoa butter van het merk Queen Helene. Ik had nog nooit van dat merk gehoord. Het is een lippen balsem en hij voedt erg goed en het is niet op dieren getest en er zitten ook geen dierlijke ingrediënten in.

Rechts zie je een Glam Shine Blush van Loreal Paris. Het is een lipgloss en het heeft een plumping effect. Dat houdt dus in dat je lippen er groter door gaan lijken.

IMG_6696

Dan drie oogschaduws. De aller linkse is van Etos en het is een Intense Eye Shadow in nummer 5090-002. Wat een super rare naam/nummer zeg. Het is een oogschaduw met een hoge pigmentatie. Ik heb hem al een aantal keer gebruikt en de pigmentatie is inderdaad erg goed, maar hij vervaagt wel erg snel.

In het midden zie je een klein potje en dat is een pigment van het merk Eyemei en draagt het nummer 25. Persoonlijk ben ik niet weg van pigments, maar je kan ze wel mooi in je look laten terugkomen.

Helemaal rechts zie je een oogschaduw van Essence in nummer 45. Het eerste product dat wel een naam heeft, namelijk ‘Back To Khaki’. Het is een grijze oogschaduw met een metallic effect.

IMG_6702

Links zie je een Quick Dry Potion van het merk Megical. Je moet het flesje wel eerst schudden, want dan mengt het met elkaar. Het is bedoeld voor je haar en het beschermt je haar tegen de hitte en het vermindert de droogheid van het haar.

In het midden zie je een Black Head Toner van de Pure Skin lijn van het merk Oriflame. Ik heb hem al een aantal keer gebruikt en het reinigt mijn huid goed. Het moet ook je poriën verkleinen, maar daar heb ik niet zoveel van gemerkt.

Rechts zie je nog een product van Oriflame. Het is een zuiverend kleimasker met organisch klisextract. Het is geschikt voor de normale tot vette huid. Je moet hem 10 minuten laten zitten en daarna afspoelen.

IMG_6709

Links zie een zeepje van Saponem. Het is 100% natuurlijk en het is een Wilde Rozen zeep. Je kan hem als handzeep gebruiken, maar je kan er ook gewoon mee douchen. Het bevat vitamine E en het geeft een diepreinigde functie, normaliseert de talgproductie, voedt en geeft veerkracht aan iedere huidtype.

Dan de welbekende droogshampoo van Batiste. Zelf had ik nog geen ervaring met droogshampoos, maar deze werkt erg fijn en laat niet zo’n witte laag achter.

Rechts zie je een Touchable Hair Spray van het merk Amika. Amika is nog vrij nieuw in Nederland en de verpakking vind ik zo leuk en vrolijk.

IMG_6711

Links zie je een kwast en ik ben er niet tevreden over. Hij verhaart en hij is erg hard, helaas. Ik weet ook niet van welk merk het is.

Als laatste een oogpotlood van Oriflame. Toen ik de verpakking zag, dacht ik dat het een lipstick was, maar ik werd verrast door een mooie blauwe oogpotlood. De pigmentatie is niet helemaal top, maar na vier keer krijg je wel een mooi streepje.

Dit was mijn unboxing artikel en ik vond het erg leuk om de producten zo af te gaan. Ik ga alle producten zeker gebruiken, op de kwast na, en ze netjes opbergen. Als jullie ergens nog een review over willen zien dan hoor ik dat graag. Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinsten?

20 Reacties op Unboxing winactie pakketje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× drie = drie

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin