IMG_4802

Toen ik met Isabella naar de huishoudbeurs ging in Amsterdam zagen we een kraampje van de Tuinen. Voor mij is dat een bekend winkeltje voor pillen en verzorgingsproducten. Ik had een kaarsje voor de moeder van Jasper gekocht, want zij is zondag jarig en toen ik in de rij stond, stond Isabella buiten bij een rek met allemaal leuke canvas schilderijtjes. In mijn huishoudbeursvlog konden jullie er al een paar van zien.

IMG_4794

Ik koos voor de volgende tekst: ‘als ik opnieuw kon kiezen, koos ik weer voor jou’. Ik kon echt niet kiezen, maar deze woorden en de speling van het plaatje zelf, kon ik hem niet laten liggen. Je kan hem ophangen aan de muur, maar je kan hem ook laten staan door middel van het kleine houtje. Het is een heel klein canvas schilderijtje en de juiste metingen weet ik niet precies.

IMG_4799

Ik ben erg tevreden met dit kleine, schattige canvas schilderijtje. Ik houd hier wel van. Je had ze in tientallen verschillende plaatjes en je had ze ook in grotere formaten. Ik kocht deze canvas voor €3,99 bij de Tuinen. Als ik weer eens naar de Tuinen ga, wil ik er zeker nog een paar meenemen. Waar ik hem ga zetten of hangen, weet ik nog niet precies, maar een leuk plekje krijgt hij zeker. Houden jullie ook van zulke canvas?

 

6 Reacties op Canvas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− een = vier

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin