IMG_5949

De laatste tijd vond ik de Limited Editions een beetje tegenvallen bij Catrice en bij Essence. Laatst ging ik weer eens kijken en toen lag de Glamazona Limited Edition er. Ik ging eens goed kijken en het enige dat mij aansprak was deze Liquid Gold Topper. Het product vond ik maar apart, maar tegelijk ook erg bijzonder. De verpakking zelf is rechthoekig en dat vind ik ook erg mooi. Ik kon het niet laten en nam hem mee. Ik had het excuus dat ik er een artikel over ging schrijven, want eigenlijk had ik met mezelf beloofd om geen make-up meer te kopen.

IMG_5954

De applicator is dit keer geen kwastje of iets wat wij gewend zijn, maar een pipetje. Ik vind het maar een raar iets en ook erg bijzonder. Vroeger ging ik altijd met zulke pipetjes spelen en ik haalde gelijk weer jeugdherinneringen naar boven. Of het nou echt praktisch is om hiermee product aan te brengen, weet ik eigenlijk nog niet. Ik zou dit niet zomaar op mijn oog laten ‘druppelen’.

IMG_5950

Op de verpakking staat duidelijk aangegeven dat je moet schudden voor gebruik. Zo ziet het eruit, als ik het heb geschud. De gouden glitters mengen zich met de andere laag. Nou moet je dus het product in het pipetje drukken. Dat gaat vrij gemakkelijk, als je maar een mengsel heb, want als je alleen de onderste laag zou pakken met de glitters, dan verstopt hij.

IMG_5953

Hier had ik een druppeltje op mijn hand gedrupt en het daarna uitgesmeerd. Het verbaast mij echt hoeveel glitters er vanaf komen. Het zijn er zoveel! Je kan het over je oogschaduw heen dragen, gebruiken als eyeliner of gewoon zonder iets op je ogen doen. Wat ik net al aangaf, vraag ik me af hoe je het product nou echt op je ogen krijgt, aangezien het ook best waterig is. Het droogt wel erg snel op, pluspunt! Ik ga nog even ontdekken wat ik ermee ga doen. Kenden jullie dit product al?

16 Reacties op Catrice Glamazone Liquid Gold Topper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


× zeven = achtentwintig

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin