IMG_5939

Ik ging laatst naar de Hema en daar was een bak vol met afgeprijsde producten. Ook deze drie Metallic Eyeshaders lagen erin en ik kon ze niet laten liggen. De potloden hebben geen namen, dus ik noem ze maar zilver, brons en goud. Ze waren afgeprijsd naar €1,00 per stuk en daarom nam ik ze mee. De verpakkingen vind ik ook geweldig, want je ziet gelijk welke kleur het is.

IMG_5991

De pigmentatie van de potloodjes is geweldig. Je hoeft maar heel zacht te drukken, want bij de zilvere drukte ik iets te hard. Je kan het gewoon laten glijden, wauw. Ze voelen een beetje creamy aan, dus geen last van harde punten bij je ogen. Je moet wel van metallic houden, want dat zie je terugkomen. Persoonlijk vind ik brons het beste bij mijn huidskleur passen en zilver het minst. Zilver weerkaatst een beetje, dat is erg jammer.

IMG_5942

Het zijn gewone potloodjes en er is niets bijzonders aan, maar de punten van de potloden zijn zo fijn. De lijntjes heb je zo getrokken en het vervaagd niet snel. Je kan het wel goed blenden, maar het lijntje blijft strak zitten. Dat is zeker een pluspunt! Je kan ze gebruiken als oogschaduw, oogschaduwbasis, oogpotlood, eyeliner en voor op je waterlijn. Multifunctioneel product dus! Ik ben erg blij met mijn nieuwe potloodjes. Als jullie deze potloodjes ook fijn vinden, zou ik nu nog naar de Hema rennen! Kenden jullie deze Eyeshaders al? 

15 Reacties op Hema aanbieding – Eyeshaders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


vijf + negen =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin