Zoals jullie weten ben ik nog steeds op zoek naar kleding die mij wat ouder laten lijken. Ik betrap mezelf nog steeds dat ik af en toe te kleurige kledingstukken draag. Daar is op zich niets mis mee, maar het maakt je wel wat jonger. Ik kwam de webshop Cecil tegen en daar ging ik eens goed rondkijken. Het eerst dat mij opviel, was dat het niet al te oubollige kledingstukken zijn. Vaak heb je dat wel op zulke webshops.

untitlsed

Laat ik maar gelijk beginnen met de t-shirts. Het leuke is dat ze bijna allemaal driekwart mouwen hebben. Ook hebben ze leuke printjes, die niet te kinderlijk zijn, maar ook niet te oubollig. Precies er tussen in. De shirtjes verkopen ze in allerlei soorten kleuren en met verschillende printjes. Hierboven heb ik drie shirtjes uitgekozen die ik erg leuk vind en die ik zelf ook zou kopen. Ze zijn alle drie rond de 30 euro en dat vind ik niet duur. Het eerste shirt spreekt mij aan, omdat het bordeaux rood is en er staat een kruis op. Het tweede shirt vind ik erg gaaf vanwege de tijger en het laatste shirt is legergroen en heeft iets stoers in zich.

ddga

Het leuke aan deze site is dat je ook een paskamer hebt. Zo kan je verschillende shirts met broeken combineren en dat ging ik eens doen. Ze verkopen ook erg veel verschillende broeken en ik heb een paar exemplaren op een rijtje gezet. Ze hebben normale spijkerbroeken, maar wel in verschillende kleuren. Ik zelf pas niet zo makkelijk in dit soort broeken, omdat ik brede bovenbenen heb. De kleurkeuze vind ik wel enorm leuk. Ze hebben ook bloemetjes broeken en normaal gesproken houd ik daar niet van, maar deze vind ik wel erg leuk. Als laatste een blauwe broek, ook deze verkopen ze in verschillende kleuren. Luchtige broeken vind ik altijd heerlijk zitten in de zomer. De broeken kosten rond de 40 euro.

Wat ik ook erg leuk vind, is dat ze ook al zelf setjes hebben gemaakt en daar zitten heel leuke setjes tussen. De setjes hebben allemaal andere stijlen, dus zo is er een setje voor ieder wat wils. De prijzen liggen iets hoger dan de H&M en ik denk dat je het wel kan vergelijken met de Pull&Bear. Ik ben erg verrast door deze site en als ik weer kleding nodig heb, houd ik deze webshop in mijn achterhoofd. Cecil verkoopt uiteraard ook nog jassen, blouses, jurken, rokken en truien. Ik raad jullie zeker aan om een kijkje te nemen op Cecil.nl, want wie weet zit er wel wat leuks voor jou bij. Kenden jullie Cecil al?

9 Reacties op Cecil in stijl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ vier = acht

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin