zalandoo

Jullie kennen ongetwijfeld de reclames wel van Zalando. Dat de vrouwen gillen, omdat ze nieuwe dingen hebben besteld of dat de postbode een pakketje komt brengen. Om eerlijk te zijn, ben ik nog niet bekend met deze webshop. Ik ben eens gaan rondkijken en ik werd verrast.

Wat mij opvalt is dat ze aardig veel shirtjes verkopen die de vrouwelijke vormen accentueren. Dat vind ik een pluspunt, omdat dat je wat vrouwelijker maakt en minder kinderlijk. Wat mij ook opvalt is dat ze echt gigantisch veel merken verkopen. Je vindt er echt alles wat je maar nodig hebt. Ze verkopen zelfs make-up producten, geurkaarsen en zelfs spulletjes voor in huis. Voor de mannen hebben ze ook heel veel keus en ik zie veel producten die ik erg leuk vind voor mijn vader en/of vriend. Vooral de broeken voor de mannen vind ik erg leuk.

zalando

Jullie weten dat ik bezig ben met een zoektocht naar kledingstukken die mij wat ouder maken en bij Zalando kan ik daar zeker goed terecht. Ze hebben heel mooie en aparte kledingstukken en er is bizar veel keus. De laatste tijd wil ik zoveel kopen, maar ik moet grenzen stellen van mezelf.  Het enige wat ik nu nog echt nodig heb, is een bikini of een badpak.

Op de site van Zalando heb ik een aantal leuke bikini’s gezien, maar ik moet zeggen dat mijn lichaam niet bikiniproef is en ik voel me snel ongemakkelijk in een bikini. Een badpak is ook een optie, maar ik heb weer een te klein lichaam om daar goed in te passen, denk ik. Maar buiten mijn meningen over badpakken en bikini’s wil ik wel zeggen dat er heel leuke en verschillende te vinden zijn bij Zalando en die vind je hier.

Het fijne aan Zalando is dat alles gratis thuis wordt bezorgd en dat je 100 dagen de tijd hebt om kleding of andere spullen te retourneren. De prijzen zijn betaalbaar en dat is natuurlijk ook een pluspunt. Hebben jullie wel eens wat besteld bij Zalando?

9 Reacties op Mijn ontmoeting met Zalando

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ twee = zes

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin