Ik ben een meisje dat erg veel fantaseert of ze nou realistisch zijn of niet. Als ik dingen wil, dan ga ik er ook echt voor. Ik wil jullie een kijkje geven in mijn dromen. Waar wil ik naar toe streven en wat wil ik bereiken in mijn leven. Wat zijn dingen die ik dolgraag aan mijn kleinkinderen wil vertellen?

Als je echt iets wil, dan lukt het je ook, mits ze realistisch zijn uiteraard. Want op water kunnen lopen en opeens kunnen vliegen, zou mij niet lukken. Zeg nooit ‘nooit’, maar ik geef daar de hoop voor op. Ik wil in dit artikel een aantal dromen met jullie delen.

Ik zou maar heel cliché beginnen, maar ik wil later een man en lieve kindjes en gewoon een huisje, boompje, beestje en een goede baan. Ik ben van mening dat dat ook wel zou lukken, maar ik moet nog wel even geduld hebben, want op dit moment zie ik mij, als 18 jarig meisje, geen kinderen opvoeden. Ik wil later best veel kinderen, maar dan moet het financieel wel erg goed zitten. Met veel kinderen bedoel ik een stuk of vier, mits mijn man dat ook wil.

Verder wil ik heel graag meer van de wereld zien. Niet dat ik alleen maar in Nederland ben geweest, maar ik wil reizen naar vreemde landen. Veel van de wereld zien en de wereld ontdekken. Een wereldreis maken, lijkt mij ook geweldig, maar ik weet niet of ik dat ooit zou gaan doen. Ik wil niet alleen maar op vakantie, maar kinderen in ontwikkelingslanden helpen, zie ik mezelf ook doen. Ik wil ook graag naar mijn geboorteland, India, om te kijken hoe het daar is en waar ik eigenlijk terecht was gekomen. Landen als Japan, Amerika, Zweden, Roemenië en Kenia spreken mij erg aan. Ik wil dus veel gaan reizen in mijn leven.

Een droom die ik snel waar kan maken is het uitgeven van een boek. Ik ben al een langere tijd bezig met het schrijven van een boek, maar het lukte mij gewoon even niet meer. Ik heb me ervoor moeten zetten om het af te maken en ik moet het dit jaar nog af hebben. Het is een waargebeurd verhaal en of ik het wil laten uitgeven, weet ik nog niet. Het is puur voor mezelf om trots op te zijn. Ik wil later wel boeken uitgeven, maar dan wil ik dat het boeken zijn waar anderen wat van kunnen leren. Geen leuk verhaaltje, maar echt iets waar je iets aan hebt.

Tuurlijk heb ik meer dromen en wensen, maar als ik al mijn dromen op een rij moet zetten, ben ik over zes uur nog bezig. Plaatjes zijn trouwens van weheartit.com Wat zijn jullie dromen en hoe ga jij ze waar maken?

//

4 Reacties op Dreams

  • Je dromen zijn mooi beschreven en de plaatjes geven er een goede sfeer aan. Je dromen lijken veel op dat van mij.

  • Ik heb precies dezelfde dromen. Hopelijk komen ze ooit uit 😀

  • Jouw dromen komen wel aardig overeen met die van mij 😉 Het uitgeven van een boek is me inmiddels gelukt, maar dat smaakt alleen maar naar meer! :) Maar waarom moet je het per se dit jaar nog af hebben? Ik denk dat het schrijven beter zal gaan als de druk minder hoog is en je niks forceert. Of heeft het te maken met het feit dat het verhaal waargebeurd is?

  • Ik ben ook zo’n droomerd haha! En ik heb al weleens stukjea van je boek mogen lezen en je moet het echt een keer laten uitgeven, echt heel leuk! :) xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zeven + vijf =

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin