IMG_0267

Ik wil niet eentonig overkomen, maar ook dit kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn lieve zus Lisanne. Ik houd van zeep en lekkere luchtjes en toen ik dit kreeg, was ik verkocht. Wat ben ik er blij mee! Er zitten producten in die uit India komen en zoals jullie wellicht weten, kom ik oorspronkelijk ook uit India en dat maakt het extra speciaal. Het komt van de collectie Ayurveda en dat is met rozen en honing.

Wat Rituals zegt: “De Ayurveda filosofie uit het oude India streeft naar balans van lichaam, ziel en geest door middel van reiniging en meditatie. Daarna volgt een ritueel van rijke verzorging. De Ayurveda lijn laat je uitgebreid genieten bij het vinden van deze ultieme balans met een collectie heerlijke producten.”

IMG_0269

Van links naar recht; een schuimende douchegel sensatie, verzorgende glans shampoo, rijke en verzorgende  bodycrème en een diep reinigende Himalaya scrub met zout. Deze producten moest ik echt gelijk gaan testen, want wat verwachtte ik er veel van. Ik ga ze nu een voor een met jullie doornemen.

IMG_0271

Deze douchegel is anders dan anderen. Meestal heb je een fles, maar dit is een spuitbus wat je kan vergelijken met scheerschuim. Toen ik het voor het eerst wilde gebruiken, spoot het letterlijk tegen de andere kant van de badkamer. Wat zit er veel kracht in zo’n busje. De geur is geweldig en het schuimt echt heel erg. Ik voel me net weer een kind dat een baard maakt van het schuim. Het ruikt naar Indiase rozen en naar zoete amandelolie.

IMG_0272

De shampoo ruikt in de eerste instantie naar melk. Als ik iets vies vind dan is het melk. Ik waagde er maar op en smeerde het uit op mijn haar. Het begon amper te schuimen, helemaal niet zelfs. Ik vond het maar een rare shampoo, want het leek net alsof het niet werkte. Ik spoelde het eruit en dat ging wel goed, maar dat komt ook omdat het niet ging schuimen. Mijn haar rook na het douchen heel erg lekker en meestal gebruik ik een crèmespoeling, maar dat was dit keer niet nodig. Als mijn haar is opgedroogd, glanst het heel erg.

IMG_0274

Deze bodycrème ruikt naar Indiase rozen en naar honing uit de Himalaya. Het is een rijke en voedende bodycrème en hij ruikt zalig. Je hebt maar een klein beetje nodig en dat is fijn,  want dan kan je langer met het product doen. Je houdt geen vettige laag achter en hij trekt aardig snel in en je voelt hem ook intrekken, dat voel ik niet snel bij lotions, crèmes of bodybutters.

IMG_0281

Eerst wist ik niet zo goed wat dit moest voorstellen, maar dit is een scrub. Ik moet zeggen dat ik heel sporadisch scrub, want het doet bij mij pijn. Deze scrub is een klein beetje vochtig en is licht roze. Ik had mijn benen nat gemaakt en begon toen te scrubben. Wat een lekker gevoel is het bij dit product. Mijn benen werden zo glad en zacht, iets wat ik dus niet had verwacht. De geur is echt heerlijk zoet en bloemig en het was erg verkoelend.

Ik vind deze producten echt geweldig. Als ze op zijn, wil ik gelijk weer nieuwe kopen. Misschien komt een stukje India wel weer bij mij naar boven door deze explosie met lekkere geuren. Ik raad dit jullie echt aan, want eu mie guud wat houd ik van deze producten! Lisanne echt heel erg bedankt! Wat vinden jullie van de producten van Rituals?

2 Reacties op Rituals Ayurveda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


− vier = nul

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin