IMG_6332

Ik ben voorzien van mijn allereerste Essie lakje, want hij zat in mijn eerste VipBox. Ik was heel verrast toen ik dit lakje uit de doos haalde. Wat een diepe kleur is dit en hij past perfect bij de herfst die er volgende maand alweer aankomt. Ik hoorde altijd goede verhalen over lakjes van Essie en daarom was ik dubbel enthousiast. Dit lakje heet ‘Skirting the Issue’ en ik krijg daar heel rare ideeën bij.

IMG_6375

Waarom komt de kleur niet goed overheen? Dit is de enige foto waar de kleur een beetje zichtbaar is. Het is een donkerrode kleur die naar bruin neigt. Op de foto lijkt het ook alsof het heel lelijk is gelakt, maar dat valt echt mee. Wat ben ik tevreden over de dekking! Na een laagje is die eigenlijk al perfect, maar ik vond hem toen nog wat te rood en met twee laagjes werd het iets bruiner. Hij droogt ook bizar snel op! TE LEUK!

IMG_6336

Al met al ben ik wel erg tevreden over dit lakje.  Jasper vond het een bloedkleurtje hebben en mijn moeder vond de kleur erg leuk bij mij staan. Zelf moet ik even wennen aan dit kleurtje, want ik draag zulke kleurtjes eigenlijk nooit. Het is, zoals ik al zei, meer een herfst kleur en ik denk dat ik hem nog even ga bewaren. Spikey is echt een gekke kat, want hij vind zulke dingen helemaal niet erg. Hebben jullie lakjes van Essie en wat vinden jullie van dit merk?

14 Reacties op Essie – Skirting the issue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


zeven − = twee

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin