IMG_6119

Ik was een maandje lid van de Glossybox, maar toen waren er problemen en toen hadden ze mij van de lijst afgehaald. Ik ging op zoek naar andere boxen en kwam terecht bij de Vip Box. Ik had er een abonnement op genomen en de eerste box was €5,00 en daarna €12,50. Het is goedkoper dan alle andere boxen en hier zitten meer make-up producten in. Het beloofde erg veel en ik was erg benieuwd. Nadat ik een abonnement nam, hoorde ik allemaal slechte verhalen. Dat producten kapot waren, dat het te laat binnenkwam, dat ze de producten van een site halen waar ze al heel erg afgeprijsd waren of dat het gewoon drugstore producten zijn. Ik ontving afgelopen zaterdag mijn eerste box en eigenlijk ben ik erg verrast. Ik ga de producten kort bespreken, want misschien wil ik er nog een uitgebreider artikel over schrijven.

IMG_6137

Als eerst haalde ik het zeepje eruit. Het zeepje vind ik heel erg grappig gemaakt, want er zit een parel armbandje in verstopt. Heel leuk! Wel ben ik een beetje bang voor de glitters. Het is een hand gemaakt zeepje er waar die vandaan komt? Geen idee.

Daarna een nagellakje van Essie. Ik had nog geen nagellak van Essie en was dubbel verrast. De kleur lijkt paars, maar het is donkerrood. Ik ging hem meteen uitproberen en wat een mooi lakje.

IMG_6139

Twee producten voor lippen. Als eerst een lipgloss en lippenstift in een. Het leuke is dat het ook Glow in the Dark is. Tenminste dat zeggen ze. De kleur vind ik wel mooi en er zit een heel mooie aparte glitter in, blauw.

De lippenstift is knalrood en die kleur staat mij helaas totaal niet. Ik laat de kleur expres niet zien, omdat ik er een review over wil schrijven. Het is van het merk Bellapierre en daar heb ik nog geen ervaring mee. Nou zit er meer variatie in mijn stash. Het is wel een prijzig merk, want deze lippenstift kost €17,95.

IMG_6147

Deze foto is iets te licht, helaas. Ik ontving ook een kwast van Lookx en het is een kwast voor de lippen. Daar gebruik ik eigenlijk nooit kwasten voor en ik denk dat ik hem misschien voor oogschaduw ga gebruiken. Misschien dat ik hem in de toekomst wel ga gebruiken voor mijn lippen, als ik een perfecte lipstick of lipgloss heb gevonden.

Daarbij een heftige eyeliner. Het is van het merk Hot Makeup en daar heb ik ook geen ervaring mee. Het is een Deens merk en nieuwe merken vind ik altijd leuk. Ik ging hem testen op mijn hand en na een paar uur zit hij er nog prima op.

IMG_6156

En na al die slechte verhalen over dat producten kapot aankomen, tsja. Helaas is dit product ook gesneuveld. Het is van het merk Guylond Paris. Heel jammer. Ook de achterkant liet helemaal los. Dit product is gelijk de prullenbak in gegaan. Het was iets waarmee je je oogschaduw beter uit kon laten komen.

IMG_6124

Al met al ben ik toch tevreden over de box. Het zijn geen drugstore merken en er zitten best veel producten in. Misschien niet allemaal in mijn kleur, maar voor €5,00 is het natuurlijk te doen. Of ik deze box vaker wil ontvangen? Ik weet het niet. Misschien geef ik hem nog een maandje de kans om zich te bewijzen. Als er volgende maand weer kapotte producten komen, ben ik er klaar mee. Ik vond het wel weer eens leuk om verrast te worden met make-upjes. Wat ook erg fijn is, is dat het gewoon door de brievenbus past. Geen gedoe meer met pakketjespost. Hebben jullie ervaring met maandelijkse boxen?

25 Reacties op VipBox – augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


+ vier = zes

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Twitter
Follow on Bloglovin